نماد آخرین خبر

شام/ دستور پخت نودل برنج تايلندي با مرغ

منبع
بروزرسانی
شام/ دستور پخت نودل برنج تايلندي با مرغ
منودليار/ خوراک‌ هايي که با نودل برنج تهيه مي‌شوند از جمله پرطرفدارترين خوراک‌ هاي شرق دور است. يکي از مشهورترين آن‌ها خوراک نودل برنج تايلندي با مرغ است که به دليل سس مخصوصش محبوبيت زيادي دارد. دوست داري با دستور پخت اين نودل تايلندي که با مرغ تهيه مي‌شود، آشنا شوي؟ پس با آخرين خبر تا پايان اين مقاله همراه باش. چي لازم دارم (براي ۴ نفر): يک چهارم فنجان آب ليموترش ۲ عدد سينه مرغ بدون استخوان، پوست کنده و خرد شده ۲۲۵ گرم نودل برنج ۱.۵ سانتي متري که به نودل برنج پهن هم شناخته مي‌شود ۱ قاشق غذاخوري شکر قهوه‌اي ۱ قاشق غذاخوري آب ۱ قاشق غذاخوري سس ماهي ۱ قاشق غذاخوري سس سويا کم نمک يک و يک دوم قاشق چاي خوري ادويه تند تايلندي با سير يک چهارم قاشق چاي خوري نمک ۴ قاشق چاي خوري روغن گياهي ۳ قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده ۱ قاشق چاي خوري ريشه زنجبيل تازه خرد شده ا قاشق چاي خوري سير تازه خرد شده يک چهارم فنجان برگ تازه ريحان خرد شده يک چهارم فنجان ساقه تربچه خرد شده يک چهارم فنجان شلغم آب پز خرد شده چطور بپزم: ۲ قاشق غذا خوري آب ليموترش را با تکه‌ هاي سينه مرغ به خوبي مخلوط کن و بگذار براي ۱۵ دقيقه بماند. نودل هاي برنج را براي ۱۵ دقيقه در آب داغ بجوشان تا نرم شود ولي نه به آن اندازه که شکل خود را از دست دهد. سپس آن‌ ها را آبکش کن. براي تهيه سس مخصوص نودل برنج تايلندي، بقيه آب ليموترش، شکر قهوه‌اي، آب، سس ماهي، سس سويا و ادويه تند تايلندي را همراه با يک چهارم قاشق چاي خوري نمک را با هم خوب مخلوط کن و کنار بگذار. يک ظرف بزرگ را روي حرارت متوسط اجاق قرار بده. يک قاشق چاي خوري روغن گياهي را به ظرف اضافه کن. مرغ‌هاي آغشته به آب ليموترش را آب بکش و به مدت ۴ دقيقه در روغن تفت بده. مابقي نمک و روغن گياهي را به ظرف اضافه کن. پيازچه، ريشه زنجبيل و سير را اضافه کن و ۱ دقيقه تفت بده تا مواد طلايي رنگ شوند. نودل هاي برنج اضافه کن و پس از آن سس مخصوص را روي آن بريز. نودل برنج تايلندي با مرغ آماده سرو شدن است. نودل برنج را در هر ظرف بکش و روي آن‌ها را با شغلم، برگ‌ هاي ريحان و ساقه تربچه تزيين کن. در صورت تمايل مي‌ تواني قارچ و يا نخود هم به مواد اين نودل تايلندي اضافه کني. براي تزيين از تکه‌هاي بادام زميني هم مي‌ تواني استفاده کني. به سس مخصوص اين خوراک مي‌تواني کره بادام زميني هم اضافه کني. اگر مي‌خواهي طعم سس ملايم‌تر شود، به سس آب اضافه کن. حقايق غذايي نودل برنج تايلندي با مرغ انرژي کل: ۳۴۳ کيلوکالري چربي کل: ۵.۵ گرم چربي اشباع شده: ۰.۶ گرم پروتئين کل: ۱۷.۵ گرم کلسترول: ۳۴ ميلي گرم آهن: ۲.۱ ميلي گرم سديم: ۶۱۵ ميلي گرم کلسيم: ۳۶ ميلي گرم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد