نماد آخرین خبر

شام/ طرز تهيه «کتلت شکم پر»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شام/ طرز تهيه «کتلت شکم پر»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: پودر سير ۱ قاشق چايخوري گرام ماسالا (نوعي ادويه) به مقدار لازم زنجبيل ۱ قاشق چايخوري فلفل سبز ۳ عدد زيره سياه ۱ قاشق چايخوري گشنيز ۱/۲ استکان نعنا ۱/۲ استکان پياز ۳ عدد لپه ۱ استکان گوشت يا گوشت مرغ ۱۵۰۰ گرم ماست (چکيده) ۱ ليوان تخم مرغ ۱ عدد چطوري درست کنم: ۱- ابتدا گوشت را شسته و چربي هاي اضافه آن را بگيريد و به تکه‌هاي درشت خرد کنيد و پس از شستن، آن را با لپه، پياز، سير، نعنا، گشنيز، زيره سياه، فلفل سبز، دارچين، زردچوبه و زنجفيل کمي تفت دهيد. ۲- بعد مقداري آب‌جوش به مواد اضافه کنيد و اجازه دهيد بپزد. وقتي گوشت و لپه کاملاً پخت، بعد از سرد شدن پياز داغ را مخلوط مواد کنيد و اين مواد را دو بار چرخ کنيد ۳- بعد يک عدد تخم‌مرغ و نمک را اضافه و مخلوط کنيد. براي داخل کتلت، ماست آب گرفته را با مقداري گشنيز، نعنا، فلفل سبز و پياز خيلي ريز (نگيني ريز)، نمک و فلفل سياه مخلوط کنيد. ۴- پس از آن مقداري از مواد گوشتي را در دست بگيريد و گود کنيد. از موادي که با ماست درست کرده‌ايد يک قاشق پر وسط کتلت بگذاريد و وسط آن را ببنديد و گرد کنيد. ۵- کتلت ها را داخل روغن سرخ کنيد و بعد از سرخ شدن، شکم‌پرها را داخل ظرفي بچينيد و دور آن را با سبزيجاتي مثل نعنا، جعفري، پيازچه و فلفل سبز تزيين کنيد و سر سفره ببريد. ساير نکات 1) در صورت تمايل به ماست مقداري زرشک سرخ کرده و مغز گردو هم بيفزاييد 2) لپه را حتما از کمي قبل خيس کنيد يا آنکه 2بار آن را بجوشانيد و آبش را خالي کنيد و بعد بپزيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره