آخرين خبر/ چي لازم دارم:
پودر سير ۱ قاشق چايخوري
گرام ماسالا (نوعي ادويه) به مقدار لازم
زنجبيل ۱ قاشق چايخوري
فلفل سبز ۳ عدد
زيره سياه ۱ قاشق چايخوري
گشنيز ۱/۲ استکان
نعنا ۱/۲ استکان
پياز ۳ عدد
لپه ۱ استکان
گوشت يا گوشت مرغ ۱۵۰۰ گرم
ماست (چکيده) ۱ ليوان
تخم مرغ ۱ عدد
چطوري درست کنم:
۱- ابتدا گوشت را شسته و چربي هاي اضافه آن را بگيريد و به تکههاي درشت خرد کنيد و پس از شستن، آن را با لپه، پياز، سير، نعنا، گشنيز، زيره سياه، فلفل سبز، دارچين، زردچوبه و زنجفيل کمي تفت دهيد.
۲- بعد مقداري آبجوش به مواد اضافه کنيد و اجازه دهيد بپزد. وقتي گوشت و لپه کاملاً پخت، بعد از سرد شدن پياز داغ را مخلوط مواد کنيد و اين مواد را دو بار چرخ کنيد
۳- بعد يک عدد تخممرغ و نمک را اضافه و مخلوط کنيد. براي داخل کتلت، ماست آب گرفته را با مقداري گشنيز، نعنا، فلفل سبز و پياز خيلي ريز (نگيني ريز)، نمک و فلفل سياه مخلوط کنيد.
۴- پس از آن مقداري از مواد گوشتي را در دست بگيريد و گود کنيد. از موادي که با ماست درست کردهايد يک قاشق پر وسط کتلت بگذاريد و وسط آن را ببنديد و گرد کنيد.
۵- کتلت ها را داخل روغن سرخ کنيد و بعد از سرخ شدن، شکمپرها را داخل ظرفي بچينيد و دور آن را با سبزيجاتي مثل نعنا، جعفري، پيازچه و فلفل سبز تزيين کنيد و سر سفره ببريد.
ساير نکات
1) در صورت تمايل به ماست مقداري زرشک سرخ کرده و مغز گردو هم بيفزاييد
2) لپه را حتما از کمي قبل خيس کنيد يا آنکه 2بار آن را بجوشانيد و آبش را خالي کنيد و بعد بپزيد.
بازار