زندگي آنلاين/
چي لازم دارم:
مرغ: 2 عدد
آب: به مقدار لازم
خمير يوفکا: 10 عدد
پياز بزرگ: يک عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم
سير: 2 حبه
مواد لازم مياني:
برنج: 2 ق س
پياز (خردشده): 4 الي 5 عدد
پاپريکا: 2 ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم رويه:
زرده تخم مرغ: 2 عدد
روغن زيتون: 3 ق س
پيازچه (ريز خردشده): 4 الي 5 عدد
چطور بپزم:
سينه هاي مرغ را به همراه آب در ظرف مناسبي روي حرارت قرار دهيد تا بپزند. سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و ريش ريش کنيد، آب مرغ را کنار بگذاريد. براي تهيه مواد مياني، کره را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد و پياز خردشده را در آن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود.
برنج شسته شده، نمک، پاپريکا و فلفل سياه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهيد. مرغ ريش ريش شده و آب مرغ کنار گذاشته را اضافه کنيد طوري که به اندازه بند انگشت روي برنج را آب مرغ بگيرد، اجازه دهيد مواد روي حرارت بپزند تا آب مرغ کاملا کشيده شود.
يک عدد خمير يوفکا را روي سطح کار پهن کنيد و مقداري از مخلوط مواد مياني را روي آن پخش کرده و رول کنيد و اين کار را با بقيه خميرها تکرار کنيد. آنها را در سيني فر پوشيده شده با کاغذ روغني بچينيد، زرده تخم مرغ و روغن زيتون را با هم مخلوط کنيد و با برس روي رول هاي خمير بماليد و در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتي گراد (350 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا طلايي و برشته شوند. براي سرو، بورک ها را در ظرف سرو بچينيد. پيازچه ريز خرد شده روي آنها بپاشيد.
بازار