برترين ها/
مواد لازم کوکو اسفناج
اسفناج: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
پيازچه: ۲ عدد
پياز: ۱ عدد
آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
زردچوبه: به ميزان لازم
فلفل سياه: به ميزان لازم
نمک: به ميزان لازم
دستور پخت و طرز تهيه
1. ابتدا اسفناج و پيازچه را به خوبي مي شوييم و خرد مي کنيم. حالا پياز را به صورت نگيني خرد مي کنيم و با مقدار کمي روغن در يک تابه مي ريزيم و خوب تفت مي دهيم. پس از اينکه رنگ پياز تغيير کرد اسفناج و پيازچه را به تابه اضافه مي کنيم.
2. مواد داخل تابه را خوب تفت مي دهيم تا آب اضافي سبزيجات تبخير شود. بعد از اينکه آب اضافي سبزيجات تبخير شد آنها را کنار مي گذاريم تا سرد شوند. براي تهيه مايه کوکو سبزيجات تفت داده شده را داخل يک کاسه مي ريزيم.
3. توجه داشته باشيد که سبزيجات بايد به دماي محيط برسند تا هنگام اضافه کردن تخم مرغ باعث سفت شدن تخم مرغ نشوند. حالا تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در يک ظرف ديگر مي شکنيم و خوب مي زنيم و به مواد کوکو اضافه مي کنيم
4. در اينجا آرد سفيد را کم کم اضافه مي کنيم و مواد را هم مي زنيم تا آرد گوله نشود. ادويه ها ( نمک ، فلفل سياه و زردچوبه ) را نيز به مايه کوکو اضافه مي کنيم. مواد کوکو را خوب مخلوط مي کنيم تا کاملا يکدست و صاف شوند.
5. تابه اي روي حرارت قرار مي دهيم و مقداري روغن به آن اضافه مي کنيم. پس از اينکه روغن داغ شد مانند کوکو سبزي مايه کوکو را به صورت کامل داخل تابه مي ريزيم. مايه کوکو را با قاشق در همه نقاط تابه به صورت يکسان پخش مي کنيم.
6. درب تابه را مي گذاريم و حرارت زير تابه را ملايم مي کنيم تا قسمت زيرين کوکوي ما سرخ شود. پس از اينکه سمت زيرين کوکوي اسفناج سرخ شد آن را با دقت بر مي گردانيم و اجازه مي دهيم سمت ديگرش نيز سرخ شود
نکته آشپزي: براي اينکه کوکوي اسفناج شما به اندازه کافي پف کند بايد قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها ، آنها را در يک ظرف جداگانه خوب بزنيد تا کاملا يکدست و صاف شوند. بعد از اينکه تخم مرغ ها را خوب هم زديد بايد آنها را به مايه کوکوي اسفناج اضافه کنيد.
بازار