کتاب کاله/ طرفداران دو آتيشه برگر و افرادي که عادت به خوردن يک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهيه برکفست برگر با پنير بلوچيز با ما همراه باشيد.
يک کيلو پنير بلوچيز ارزش غذايي معادل ۱۰-۹ کيلو شير تازه گاو و سرشار از مواد معدني، فسفر و کلسيم است که همراه با گوشت و تخم مرغ يک صبحانه سرشار از پروتئين و مقوي به حساب ميآيد.
چي لازم دارم:
مواد لازم براي تهيه برکفست برگر
٤ عدد تخم مرغ
٤ عدد نان ميني برگر
٤ اسلايس بيکن گوساله سوليکو
٢٠٠ گرم پنير بلوچيز خرد شده
١ عدد پياز
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
٢ قاشق سوپخوري سس خردل
٤ قاشق سوپخوري سس مايونز
١ قاشق چايخوري سس فلفل تند
٦٠٠ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
کاهو و گوجه فرنگي مقداري براي سرو
چطور بپزم:
ابتدا پياز را رنده کنيد و گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سياه و پياز ورز دهيد و به چهار قسمت مساوي تقسيم کنيد. سپس به شکل برگر فرم دهيد و بگذاريد نيم ساعت استراحت کند.
داخل يک کاسه سس مايونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نيمي از پنير بلوچيز مخلوط کنيد.
به وسيله چاقو نانها را از وسط برش بزنيد و مقداري از سس را روي لايه زيرين نان بماليد. کاهو و گوجه فرنگي را خرد کرده و روي سس بچينيد.
صفحه گريل چدني را به وسيله قلموي آشپزي به کمي روغن آغشته کرده و روي حرارت ملايم گرم کنيد.
برگرها و بيکنها را روي صفحه گريل قرار دهيد و هر دو طرف آن را گريل کنيد و منتظر بمانيد تا برگرها بپزند و بيکنها کمي سرخ شوند.
سپس بر روي صفحه گريل چهار عدد تخممرغ را بشکنيد و به صورت جداگانه نيمرو کنيد.
برگرها را روي گوجه فرنگيها بچينيد. يک عدد نيمرو و يک اسلايس بيکن روي آن قرار دهيد و مقداري بلوچيز روي هر ساندويچ بريزيد. سپس لايه رويي نان را روي آن قرار داده و سرو کنيد.
بازار