نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

چند نوع پاستا وجود دارد؟

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
چند نوع پاستا وجود دارد؟
مجله دلگرم/ پاستا انواع مختلفي دارد. يک دريانورد ايتاليايي به نام «اسپاگتي» در سفري که همراه با کاروان «مارکوپلو» به چين داشت با غذايي پخته شده با رشته‌هاي خميري آشنا شد. او دستور پخت اين غذا را از زني چيني آموخت و آن را با خود ايتاليا برد. ايتاليايي‌ها به سليقه‌ي خود اين غذا را با شکل‌هاي مختلفي طبخ و مهد پاستا را به نام ايتاليا ثبت کردند. ما قصد داريم تا 11 نوع مختلف از پاستا، که بيش از بقيه شناخته شده هستند را به شما معرفي کنيم. انواع پاستا کدام است؟ ماکاروني (Macaroni) شايد پيش از اين هم اسم غذايي به نام «مک اند چيز» (Mac & Cheese) را شنيده باشيد؛ يک خوراکي سالم و خوشمزه با طعم پنيري که از جمله خوراک‌هاي محبوب کودکان است. معروف‌ترين و در عين حال در دسترس‌ترين شکل پاستا همان نوعي است که در اين غذا مورد استفاده قرار مي‌گيرد و با نام ماکاروني به شهرت رسيده است. فرم اين پاستا لوله‌اي است و به اين صورت سس خامه‌اي و لطيف به راحتي به درون آن نفوذ کرده و طعم پنير به خوبي به خورد ماکاروني مي‌رود. اسپاگتّي (Spaghetti) يکي از محبوب‌ترين مدل‌هاي پاستا که اغلب در رستوران‌هاي مختلف عرضه مي‌شود اسپاگتي نام دارد و در اين ميان يکي از معروف‌ترين اشکال آن «اسپاگتي بولونيايي» است. البته به آن دسته که دوست دارند طعم اصيل اسپاگتي را تست کنند، پيشنهاد مي‌کنيم «اسپاگتي آگليو اليو» (Spaghetti Aglio Olio) را از قلم نينداخته و حتماً آن را امتحان کنند. فوزيلي (Fusilli) پاستايي فنرمانند که به ويژه با سس خامه‌اي گوجه طعمي دلپذير دارد. البته گاهي آن را با بيکن نيز سرو مي‌کنند که مزه‌اي بسيار خوشمزه و لذيذ به آن مي‌بخشد. راويولي (Ravioli) اگر بخواهيم صادق باشيم بايد بگوييم متأسفانه بسياري از مردم به ندرت طعم اين نوع پاستا را امتحان کرده‌اند و بسياري ديگر بعد از پخت آن در رستوران‌هاي معروف استراليايي شروع به امتحان کردن آن کردند. اگر به خاطر داشته باشيد پيشتر طرز تهيه راويولي را به شما عزيزان معرفي کرديم. راويولي فرمي خاص از پاستا است که حالتي بالشتک مانند داشته و اغلب با مايه گوشتي يا پنير ريکوتا پرشده و در سس مخصوص پخته مي‌شود. نوع سس آن بسته به ذائقه مشتري متفاوت است و ممکن است از مخلوق کره‌ي گردو و نعناع تهيه شده و يا گوجه‌اي باشد. کانّه‌لاوني ( Cannelloni) شايد افراد زيادي اين مدل از پاستا را امتحان نکرده باشند، ولي طعم آن با پنير و اسفناج عالي است و ارزش يک بار امتحان کردن را دارد. نوعي پاستا که به ويژه با انواع سبزيجات بسيار خوب از آب درآمده و در عين حال ساده و لذيذ است. حسن ديگر اين نوع پاستا اندازه‌ي بزرگ آن است که فضايي مناسب براي قرار گرفتن انواع مايه‌هاي گوشتي يا تهيه شده از سبزيجات را مهيا کرده است. ريگوتوني (Rigatoni) اين مدل از پاستا بي‌شباهت به کانه‌لاوني نيست؛ با اين تفاوت که اندکي کوچکتر بوده و روي آن شيارهاي بسياري ديده مي‌شود، همچنين کمي ضخيم‌تر است و لبه‌هاي مدوري دارد. از طرف ديگر از نظر اندازه ريگوتوني کوتاه‌تر است و به ويژه با سس گوجه فرنگي بسيار هماهنگ بود و طعم خوبي به خود مي‌گيرد. فارفالّه (Farfalle) شکل اين نوع پاستا نيز براي بسياري از ما آشناست و اغلب از آن با نام ماکاروني پروانه‌ اي نام مي‌بريم. اين نوع پاستا که بيشتر شبيه به پاپيون است، با نام فارفالّه شناخته مي‌شود؛ لغتي که در زبان ايتاليايي به معني پروانه است. اين نوع پاستا به ويژه در تهيه‌ي انواع سالادهاي سرد مورد استفاده قرار گرفته و همچنين در تهيه خوراک‌هاي گوشت و سبزيجات پرمصرف است. پاپّاردلّه (Pappardelle) اين نوع پاستا بي‌شباهت به مدلي که اغلب با نام فوتوچيني مي‌شناسيم نيست؛ نوعي پاستاي تخم مرغي نسبتاً پهن که اصالتش به ناحيه‌ي توسکان بازمي‌گردد. پاپاردلّه اغلب با سس غليظ گوشتي سرو مي‌شود. کامپانلّه (Campanelle)
نام اين نوع پاستا در ادبيات به معني گل استکاني است که به دليل شکل ظاهري خيلي خاصش بدين نام خوانده مي‌شود. کامپانلا با انواع سس کرمي، غليظ يا گوشتي سر مي‌شود و به ويژه با سس پنيري، طعمي بسيار لطيف و خوشمزه به خود مي‌گيرد.
آرِتزو (Orzo)
شايد در نگاه اول تفاوت چنداني بين اين مدل از پاستا و برنج مشاهده نکنيد. اين نوع از پاستا اغلب لعاب خوبي به انواع سوپ بخشيده و در عين حال طعم دلپذيري نيز به سالادها مي‌بخشد و از اين رو در کنار انواع مختلف سبزيجات فصلي سرو مي‌شود. پنه (Penne) بي‌شک تا به حال در منوي رستوران‌هاي ايتاليايي با نام پنه آلفردو برخورد داشته‌ايد. اين نام برگرفته از نوع خاص پاستاي استفاده شده در اين خوراک است که پنه نام دارد. نوعي پاستاي لوله‌اي شکل و دو سه سانتيمتري که به صورت مورب برش خورده است. شکل ظاهري آن بستري مناسب براي نفوذ انواع سس را مهيا کرده و طعمي خوب به پاستا مي‌بخشد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره