نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کباب کوبيده بدون ريزش از سيخ

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ دوستان دستور کباب کوبيده رو براتون ميزارم اگر تمام نکات رعايت بشه يه کوبيده خيلي خوشمزه و بدون ريزش از سيخ خواهيد داشت.  مواد لازم :👇 گوشت گوسفند قلوه گاه وسردست ۱کيلو و۵۰۰گرم گوشت گاو قسمت راسته يا کتف ۱کيلو چربي قسمت قلوه گاه گوسفند ۲۰۰گرم پياز ساطوري شده ۵۰۰ گرم جوش شيرين ۱/۲ق چ فلفل سياه ۱ق م نمک به ميزان لازم دستور تهيه :👇 گوشت رو چرخ کنيد يکي دوعدد فلفل سبز تند هم درصورت تمايل باهاش چرخ شود.پياز را ساطوري کنيد خيلي ريزز وبه گوشت اضافه وخوب مخلوط کنيد.نمک وفلفل سياه وجوش شيرين را هم افزوده وخوب با دست ورز دهيد حدود يک ربع .ورزدادن بايد بصورت مشت باشه نه چنگ زدن چون چربي گوشت ازش جدا ميشه و به بين انگشتان ميچسبه پس به صورت مشت زدن باشه. روي کاسه سلفون بپيچيد وبمدت ۵ساعت بزاريد داخل يخچال.بعد از يخچال خارج کرده وسيخها رو کمي خيس کنيد وگوشت رو به سيخ بکشيد حالا يا با دست يا به کمک دستگاه پلاستيکي کباب زن که تو فيلم ميبينيد. سعي کنيد گوشت رو يک الي دوساعت قبل کباب کردن به سيخ بزنيد داخل يخچال بزاريد تا خودشو بگيره .براي من داخل يخچال جا نشد گذاشتم تو تراس ويه نايلون روشون کشيدم چون هوا سرد بود مشکلي نداشت . نکات :👇 بعضي ها معتقدند جوش شيرين ضرر داره و نبايد استفاده شه. نگران نباشيد در حجم کم هيچ ضرري نداره و باعث ترد شدن گوشت ميشه و بايد بريزيد. وقتي گوشتها رو گذاشتيد روي منقل سري اول زود بچرخونيد تا هر دو طرف خودشو بگيره و از سيخ نريزه. استراحت گوشت داخل يخچال خيلي مهمه! موقع سيخ کشيدن کنار دستتون آب ولرم باشه و زود زود دستتونو خيس کنيد تا چسبندگي گوشت اذيتتون نکنه و راحت به سيخ بکشيد. به گوشت آرد نزنيد زيرا خشک و گلوگير ميشه. نمک رو به اندازه بريزيد اگه نمکش کم باشه گوشت چسبندگي لازم رو نخواهد داشت واز سيخ ميريزه. من خودم چون چرب و چيلي دوست دارم تا کباب داغه يکم کره هم لاش ميزارم که ميزان کالريش تکميل شه😅 اين مقدار گوشت ۴۲ سيخ کباب به من داد. برگرفته از تايم غذا ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره