فرهنگ غذا/ ليموناد يکي از نوشيدنيهاي خنک و شيرين پرطرفدار در اکثر نقاط دنيا است. ترکيب ليمو و شربت شکر به سادگي خود طعمي دلنشين و فوق العاده را خلق ميکند، اما ليمونادهاي بسياري وجود دارد که در ترکيبات آن از طعم دهندههاي مختلفي استفاده ميشود. بطور کلي ليمونادها را به دو دسته ساده و گازدار تقسيم ميکنند، که دستهبنديها را در زبان انگليسي به نام “cloudy and clear” ميشناسند. در ليموناد ساده آب ليموترش تازه با شربت شکر يا عسل و طعم دهندههايي همانند نعناع و ريحان ترکيب ميشود، و در ليمونادهاي گازدار معمولا از سودا در ساخت اين نوشيدني فوق العاده استفاده ميکنند. ليموناد ايتاليايي يکي از انواع محبوب ليمونادها است، که همانند ليموناد معروف هندي و هاييتي طرفداران بسياري دارد و همچنين دستور تهيه آن بسيار آسان است.
چي لازم دارم:
ريحان تازه 1 دسته
شکر 2 فنجان
آب 1 فنجان
آب ليموترش تازه 2 فنجان
آب سرد 2 فنجان
يخ به ميزان لازم
چه جوري درست ميشه:
مرحله اول :
ليموناد خوشمزه ايتاليايي طرز تهيه سادهاي دارد. ابتدا ريحان را شسته و پاک کنيد. سپس براي تهيه شربت ريحان، يک دسته ريحان، دو فنجان شکر و يک فنجان آب را با هم خوب مخلوط کنيد تا شکر کاملا حل شود. اين شربت را براي دقايقي (5 دقيقه) روي شعله ملايم قرار دهيد تا شکر کاملا حل شود و طعم ريحان در شربت بماند. بعد از آن شربت را صاف کنيد و درون يخچال بگذاريد تا سرد شود.
مرحله دوم :
دو فنجان آب ليموترش تازه، يک تا دو فنجان شربت ريحان و دو فنجان آب سرد را در پارچ مناسبي خوب مخلوط کنيد. ليموناد ايتاليايي شما آمادست، ميتوانيد به اندازه دلخواه به آن يخ اضافه کنيد و همچنين چند برش نازک ليمو و برگ ريحان به آن بيافزائيد.
بازار