نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

با ليموناد ايتاليايي تشنگي را در افطار فراموش کنيد

منبع
بروزرسانی
با ليموناد ايتاليايي تشنگي را در افطار فراموش کنيد
فرهنگ غذا/ ليموناد يکي از نوشيدني‌هاي خنک و شيرين پرطرفدار در اکثر نقاط دنيا است. ترکيب ليمو و شربت شکر به سادگي خود طعمي دلنشين و فوق العاده را خلق مي‌کند، اما ليمونادهاي بسياري وجود دارد که در ترکيبات آن از طعم دهنده‌هاي مختلفي استفاده مي‌شود. بطور کلي ليمونادها را به دو دسته ساده و گازدار تقسيم مي‌کنند، که دسته‌بندي‌ها را در زبان انگليسي به نام “cloudy and clear” مي‌شناسند. در ليموناد ساده آب ليموترش تازه با شربت شکر يا عسل و طعم دهنده‌هايي همانند نعناع و ريحان ترکيب مي‌شود، و در ليمونادهاي گازدار معمولا از سودا در ساخت اين نوشيدني فوق العاده استفاده مي‌کنند. ليموناد ايتاليايي يکي از انواع محبوب ليمونادها است، که همانند ليموناد معروف هندي و هاييتي طرفداران بسياري دارد و همچنين دستور تهيه آن بسيار آسان است. چي لازم دارم: ريحان تازه 1 دسته شکر 2 فنجان آب 1 فنجان آب ليموترش تازه 2 فنجان آب سرد 2 فنجان يخ به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: مرحله اول : ليموناد خوشمزه ايتاليايي طرز تهيه ساده‌اي دارد. ابتدا ريحان را شسته و پاک کنيد. سپس براي تهيه شربت ريحان، يک دسته ريحان، دو فنجان شکر و يک فنجان آب را با هم خوب مخلوط کنيد تا شکر کاملا حل شود. اين شربت را براي دقايقي (5 دقيقه) روي شعله ملايم قرار دهيد تا شکر کاملا حل شود و طعم ريحان در شربت بماند. بعد از آن شربت را صاف کنيد و درون يخچال بگذاريد تا سرد شود. مرحله دوم : دو فنجان آب ليموترش تازه، يک تا دو فنجان شربت ريحان و دو فنجان آب سرد را در پارچ مناسبي خوب مخلوط کنيد. ليموناد ايتاليايي شما آمادست، مي‌توانيد به اندازه دلخواه به آن يخ اضافه کنيد و همچنين چند برش نازک ليمو و برگ ريحان به آن بيافزائيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره