آشپزخانه ها/ گياه خواري با فلافل از نوع فلافل با سبزي براي غذاي با تم سبز رنگ که دستور ما با ترکيبي از نخود و باقالي هست و ادويه دار و پر سبزي.
براي وجترين خوري چي بهتر از فلافل ؟ فلافل مدل هاي مختلف داره مثلا دستور با دال عدس ، يکي با باقالي خشک و يکي با نخود.
چرا کتلت تا وقتي فلافل هست ؟ چرا بايد در يک اقدام جنايتکارانه جسد خواري گاو و گوسفند کنيم ، اصولا هر چي دوست داشتيد بخوريد و ترجيحا گياه خواري زيادي هم وارد رژيم خود کنيد به کسي هم به دليل غذاي مورد انتخابش برچسپ نزنيد ، فلافل خيلي خوب و سالم تر از کتلت هست و اگر اون بار نوستالژيک کتلت نبود شايد به کل از اون صرف نظر مي کردم.
چي لازم دارم:نخود خشک صد گرم
باقالي خشک دويست گرم
پودر تخم گشنيز يک قاشق چاي خوري
فلفل سياه تازه کوبيده يک دوم قاشق چاي خوري
دارچين ، فلفل ، جوزهندي و پودر زنجبيل که يک چهارم قاشق چاي از هر يک
زيره يک قاشق چاي خوري
نمک يک قاشق چاي خوري
بيکينگ پودر يک دوم قاشق چاي خوري
پيازچه پنج شاخه
سير چهار حبه
گشنيز يک دسته بزرگ (ساقه ها کاملا جدا شود)
جعفري يک دسته کوچک (ساقه ها کاملا جدا شود)
دانه کنجد چهار قاشق غذا خوري
روغن کافي براي سرخ کردن
چه جوري درست ميشه:
نخود و باقالي رو از شب قبل خيس کنيد تا حجم اون ها دو برابر بشه.
سبزي ها سير نمک همه ادويه ها و بيکينک پودر رو کاملا در مخلوط کن پوره کنيد.
نخود و باقالي رو چرخ کنيد يا درشت پوره کنيد نتيجه بايد مثل شن درشت دونه باشه. مايه سبز رو با مايه شن مانند مخلوط کنيد. مايه رو يکي دو ساعت در يخچال قرار بديد تا مزه ها با هم مخلوط بشن.
از مايه گلوله هايي به ابعاد يک توپ پينگ پنگ درست کنيد ، در کنجد بغلتونيد و در روغن داغ سرخ کنيد.
يک فلافل پر سبزي بهاري که اين فلافل بدون تجهيزات آشپزخانه خاصي و با آموزش آشپزي راحتي تهيه مي گردد.
بازار