دونفره/ اينکه سس بشامل به سس لازانيا معروف شده به اين دليل هست که لازانيا رو بيشتر از غذاهاي ديگه اي که بشامل دارن خورديم و ديديم. وگرنه سس بشامل خيلي خوشمزه اس و در خيلي از غذاها کاربرد داره. در اين مطلب طرز تهيه سس بشامل رو به صورت مرحله به مرحله قرار ميدم که ميتونيد در مواقع نياز تهيه و استفاده کنيد. اين سس پايه ي چند سس ديگه هم هست که شايد بعدها فرصتي بشه و توضيحش بديم.
مواد لازم براي تهيه سس بشامل
کره ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوري
شير ۲ پيمانه
نمک و کمي جوز هندي در صورت تمايل
خامه در صورت تمايل دو قاشق
طرز تهيه سس بشامل
تهيه اين سس خيلي ساده اس و يه جورايي مثل حلواس. به اين صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت ميديم و بعد کم کم شير گرم رو اضافه ميکنيم که آرد ببنده و در حين اضافه کردن شير مدام هم ميزنيم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتي که به غلظت مناسبي رسيد شير ريختن رو قطع ميکنيم.
اضافه کردن آرد به کره
تفت دادن آرد و کره
اضافه کردن شير
غلظت سس بشامل
مقدار شير در اين دستور به کيفيت آرد بستگي داره و ممکنه کمي بيشتر يا کمتر باشه پس نبايد شير رو يکباره به آرد و کره اضافه کنيم. خيلي آهسته اين کار رو انجام ميديم و هم ميزنيم که هم گلوله نشه و هم غلظت دلخواهمون بدست بياد.
غلظت اين سس بايد در حدي باشه که وقتي انگششتون رو روي قاشق ميکشيد رد انگشتتون روي قاشق بمونه.
جوز هندي و نمک رو هم در آخر اضافه ميکنيم. براي طعم بهترش ميتونيد در آخر دو قاشق خامه هم به اين ترکيب اضافه کنيد.
به همين سادگي سس بشامل تهيه ميشه که ميتونيد در هر دستوري که اين سس رو داره استفاده کنيد. معمولا در لازانيا اين سس به همراه پنير استفاده ميشه.
بازار