برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

آموزش روش جلوگيري از سياه شدن قارچ در يخچال و هنگام پخت

منبع
بروزرسانی
آموزش روش جلوگيري از سياه شدن قارچ در يخچال و هنگام پخت
آي آر مکس/ يکي از مهمترين بخش هاي آشپزي اين است که غذاي شما علاوه بر طعم خوشمزه و عالي ظاهر زيبايي نيز داشته باشد. برخي از مواد مانند قارچ ها در هنگام طبخ يا در حين نگهداري تغيير شکل مي دهند بنابراين ما امروز در آي آر ميکس آموزش روش جلوگيري از سياه شدن قارچ در يخچال و هنگام پخت مي پردازيم. قارچ ها در حقيقت موادي بسيار مقوي و از لحاظ غذايي بسيار غني هستند. قارچ ها را مي توان با انواع گوشت ها و سبزيجات طبخ کرد. مانند سالاد سزار يا مرغ سوخاري با اين حال دوام زياد از جمله خواص قارچ ها نيست و قارچ ها در معرض رطوبت به سادگي واکنش نشان داده و مانند سبزيجات و ميوه هاي ديگر با هوا واکنش نشان داده و به سرعت قهوه اي مي شوند. از طرف ديگر قارچ ها در حين پختن نيز مشکلاتي دارند، حفظ زيبايي قارچ در زمان پختن يا سرخ کردن نياز به دانستن برخي نکات دارد. بنابراين ما امروز در آي آر ميکس جمع شده ايم تا با شما درباره روش جلوگيري از سياه شدن قارچ در فريزر و علت سياه شدن قارچ هنگام پخت را با هم بررسي کنيم. همچنين مي توانيد مقاله دوست ما با موضوع آموزش روش هاي جلوگيري از خراب شدن انواع ميوه و سبزيجات در يخچال را نيز مطالعه کنيد. قارچ را فشار ندهيد! شايد برايتان سوال باشد که چه اتفاقي براي قارچ مي افتد که قهوه اي مي شود؟ قارچ ها به دليل يک واکنش طبيعي بين اتمسفر موجود و آنزيم هاي درون قارچ قهوه اي مي شوند و براي حفظ قارچ در تازه ترين و بهترين شرايط بايد اقداماتي را براي به حداقل رساندن اين موضوع انجام داد. بهترين راهکار براي حفظ قارچ ها از قهوه اي شدن اين است که آن ها را درست حمل کنيد. فشار بيش از حد، له شدن و آسيب هاي ظاهري باعث مي شود آنزيم هاي درون قارچ فعال شده و با هواي موجود در محيط واکنش دهد. پس در هنگام حمل و نقل خوب از آن ها مراقبت کنيد و در يخچال و فريز آن ها را تحت فشار قرار ندهيد و در حين خريد نيز دقت کنيد که قارچ ها کهنه ضربه خورده و لکه دار نباشند اين کار مدت نگهداري قارچ در فريزر را بسيار افزايش مي دهد. براي جلوگيري از سياه شدن قارچ در يخچال آنرا برش نزنيد يک روش جلوگيري از سياه شدن قارچ در يخچال اين است که اگر نمي خواهيد که همان لحظه قارچ ها را مصرف کنيد ، تميز نکنيد و تکه تکه ننمائيد. دقت کنيد شستشو و تکه تکه کردن قارچ ها برخورد قارچ با رطوبت مستقيم آب و يا رطوبت هوا را شدت مي بخشند و باعث مي شوند که اکسيد شدن قارچ ها سريع تر رخ دهد و زودتر به رنگ قهوه اي دربيايند. طريقه نگهداري قارچ در فريزر در درجه اول بهتر است که قارچ ها را به شکل کاملا ايزوله داخل همان بسته هاي پلاستيکي که خريده ايد قرار داده و به همين صورت فريز نماييد. راه ديگر اين است که اگر روش اول برايتان امکان پذير نيست ابتدا خوب قارچ ها را در آبليمو خيس کنيد و سپس در کيسه پلاستيکي قرار داده و بعد از بسته بندي کردن دست به شکلي که فشاري به قارچ ها وارد نشود درون فريزر قرار دهيد ، ترکيب قارچ و آبليمو هم باعث خوشمزه شدن قارچ مي شود و هم طول مدت نگه داري آن را افزايش مي دهد. براي سياه نشدن قارچ هنگام پختن چه کار کنيم؟ ۱-آن ها را نشوييد: علت سياه شدن قارچ هنگام پخت رطوبت است، رطوبت به قارچ ها آسيب مي زند بنابراين لطفا قارچ ها را نشوييد و تنها با يک دستمال خيس آن ها را تميز کنيد. قارچ ها جذب بالايي از رطوبت دارند و شستن آن ها قبل پخت باعث مي شود که رنگ و مزه آن ها تحت تاثير آب تغيير کند. ۲- در دماي بالا کار کنيد: برخلاف برخي غذاها نبايد قارچ را در دماي پايين طبخ کرد. براي سياه نشدن قارچ هنگام پختن دما را در درجه متوسط و بالا قرار داده تا روغن داغ شود ، سپس قارچ ها را درون روغن ريخته تا سرخ شوند. دما پايين سبب مي شود تا آب درون قارچ از دست برود و چربي بيشتري جذب کند. ۳-روغن کافي استفاده کنيد: از آن جايي که قرار است قارچ ها را در دماي بالا سرخ کنيد احتمالا به روغن بيشتري نياز داريد. پس مقدار کره و يا روغن خود را طوري تنظيم کنيد که سطح ماهيتابه را بپوشاند و اگر احساس کرديد که ماهيتابه شما خشک است دوباره کمي روغن يا کره اضافه کنيد. ۴-ماهيتابه را پر نکنيد: يکي از اشتباهات اکثر آشپز هاي تازه کار اين است که ماهيتابه را با قارچ پر مي کنند. اين موضوع سبب مي شود که قارچ ها به هم فشار بياورند و شما کنترل کمي روي کارتان داشته باشيد بهتر است که تعداد قارچ هايتان را به دو يا سه بخش تقسيم کنيد تا مشکلي پيش نيايد. ۵-به خوبي برش دهيد: قارچ ها را مي توانيد در دستگاه سرخ کن درسته بياندازيد اما براي اينکه در ماهيتابه خوب پخته شوند بهتر است که به سه يا چهار بخش تقسيم کنيد تا راحت تر پخته شود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره