غذالند/ نان فطاير پنيري يک صبحانه عالي و خوشمزه است که داراي بافتي عالي مي باشد. از اين نان مي توانيد به عنوان يک ميان وعده کامل نيز استفاده کنيد. نان فطيره از نان هاي سنتي و خوشمزه ي ايراني مي باشد. به طوري کلي انواع نان ها در ايران به صورت هاي مختلفي تهيه مي شود که هر کدام از آن ها داراي طعمي متفاوت مي باشند. نان فطيره پنيري يکي ديگر از نان هاي خوشمزه و عالي ست که داراي طرز پخت آسان و سريع مي باشد. شما مي توانيد براي تهيه اين نان در ادامه با ما همراه باشيد تا طرز پخت آن را فرا گيريد. اين نان حالتي اسفنجي و نرم دارد که باب ميل بيشتر مردم مي باشد. اگر به دنبال يک عصرانه خوشمزه و مقوي مي باشيد ما به شما نان فطيره پنيري را پيشنهاد مي دهيم. اين نان با داشتن طعمي عالي و بي نظير توانسته جاي خود را در بين انواع نان ها باز کند و يکي از نان هاي مورد استفاده ميباشد. اين نان را مي توانيد به همراه عسل ميل کنيد اين ترکيب بسيار دلچسب و خوش طعم مي باشد. مواد مورد نياز براي اين نان شامل شير خشک، شکر، خمير فوري (که همان مايه خمير مي باشد)، بکنيگ پودر، نمک، روغن مايع و آرد مي باشد. همانطور که ملاحظه کرده ايد مواد مورد نياز براي اين فطير بسيار مقوي اند و داراي ارزش غذايي بالايي مي باشند. شيرخشک مورد نياز به تنهايي داراي ويتامين هاي اصلي و مفيد است که براي يک ميان وعده بسيار عالي ميباشد. اين نان را به جاي فر مي توانيد در تنور خانگي نيز تهيه کنيد.
مواد لازم
آرد : ۲ پيمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن : ۱/۴ پيمانه
شکر : ۱/۲ قاشق چايخوري
نمک : ۱/۲ قاشق چايخوري
شير : ۱/۲ پيمانه
پودر خمير مايه فوري (۸ گرم) : ۲ قاشق مربا خوري
مواد براي روي نان :
کره براي رومال سطح نان : به مقدار لازم
پنير خامه اي : به مقدار لازم
کنجد : به مقدار لازم
جعفري خرد شده : به مقدار لازم(در صورت تمايل)
پيازچه : به مقدار لازم(در صورت تمايل)
مراحل پخت
مرحله 1
شير را روي شعله مي گذاريم تا ولرم شود.
مرحله 2
سپس به آن شکر و پودر خمير مايه فوري را اضافه مي کنيم.
مرحله 3
اين مخلوط را به مدت ۱۰ دقيقه کنار مي گذاريم تا عمل آيد.
مرحله 4
در ظرف ديگر تخم مرغ را با همزن دستي مي زنيم.
مرحله 5
بعد روغن رو هم اضافه ميکنيم و مجدد باهم هم ميزنيم.
مرحله 6
بعد از ۱۰ دقيقه خمير مايه به عمل مي آيد.
مرحله 7
حالا مخلوط خمير مايه را به تخم مرغ و روغن اضافه کرده و با هم مخلوط ميکنيم.
مرحله 8
نمک و آرد را که ۲ الي ۳ بار الک شده را به مخلوط اضافه ميکنيم.
مرحله 9
حالا مواد را به خوبي باهم مخلوط مي کنيم.
مرحله 10
سپس با دست ورز مي دهيم تا خمير شکل بگيره و نرم و لطيف و منسجم بشود.
مرحله 11
خمير را حدود ۱۰ دقيقه ورز ميدهيم تا يه خمير نرم و لطيف داشته باشيم.
مرحله 12
خمير نبايد به دست بچسبد.
مرحله 13
حالا داخل يه کاسه را با کمي روغن چرب ميکنيم و خمير ورز داده را داخلش ميگذاريم و روي سطح ظرف را با يک دستمال ميپوشانيم.
مرحله 14
ظرف را براي مدت ۱ الي ۲ ساعت در جاي نسبتا گرم ميگذاريم تا حجمش دو برابر شود.
مرحله 15
سپس خمير را ورز ميديهم تا پفش بخوابد و بعد به ۶ چونه مساوي تقسيمش ميکنيم.
مرحله 16
سپس هر چونه را با وردنه کمي پهن ميکنيم.
مرحله 17
سپس در وسط خمير تقريبا يک قاشق مربا خوري پنير خامه اي ميگذاريم.
مرحله 18
حال دو طرف خمير را به هم ميرسونيم و ميچسبونيم.
مرحله 19
بعد از اينکار به دلخواه خمير را برميگردانيم و با چاقو يه علامت بعلاوه روي آنها ميکشيم.
مرحله 20
بعد از آماده شدن همه چونه ها روي آنها را با يک پارچه ميپوشانيم و ميگذاريم تا نيم ساعت ديگه بماند.
مرحله 21
بعد از اينکار خمير ها را براي مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه داخل فري که از قبل با دماي ۱۸۰ درجه گرم شده ميگذاريم تا بپزند.
بازار