نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ عدس پلو با گوشت قلقلي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبرمواد عدس پلو: برنج: ۵ پيمانه عدس: ۱.۵ پيمانه کشمش پلويي: ۱ پيمانه پياز: ۱ عدد فلفل سياه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادويه پلويي و زعفران دمکرده: به مقدار لازم مواد گوشت قلقلي: گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم آرد نخودچي: ۱ قاشق غذاخوري پياز: ۱ عدد فلفل سياه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادويه کاري و نمک‌: به مقدار لازم طرز تهيه: گوشت چرخکرده، پياز رنده شده، آرد نخودچي، يک قاشق زعفران دمکرده، نمک و ادويه ها را با هم مخلوط مي کنيم و براي چند دقيقه ورز مي دهيم. گوشت هاي قلقلي کوچک را با مخلوط گوشت درست کرده و براي يک ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم و بعد داخل روغن مايع با شعله ملايم سرخ مي کنيم. عدس ها را با دو ليوان آب مي پزيم. پياز خلالي ريز شده را داخل روغن سرخ مي کنيم و ادويه هاي عدس پلو را اضافه کرده و تفت مي دهيم، کشمش پلويي را اضافه و کمي تفت مي دهيم و عدس هاي پخته و مقداري زعفران دمکرده ريخته و مخلوط مي کنيم. برنج را داخل آب جوش همراه با مقداري نمک ريخته و دانه شمارتر آبکش مي کنيم. داخل قابلمه کمي روغن مي ريزيم و روي ته ديگ نان نصف برنج، تمام مخلوط عدس، گوشت هاي قلقلي و مابقي برنج را اضافه مي کنيم و غذاي را با يک ليوان آب و روغن براي يک ساعت دم مي کنيم. نوش جان 😄😍 نکات: گوشت چرخکرده حتما مقداري چربي داشته باشد. مخلوط گوشت چرخکرده را کامل ورز دهيد تا موقع سرخ کردن وا نرود. در صورت وا رفتن قلقلي ها موقع سرخ کردن کمي آرد نخودچي اضافه کنيد. به جاي آرد نخودچي از آرد سوخاري و آرد گندم هم مي توانيد استفاده کنيد. اگر نمي خواهيد آرد نخودچي اضافه کنيد، بعد از رنده کردن حتما آب پياز را بگيريد. کشمش پلويي را خيلي کم داخل روغن تفت دهيد. عدس را تا حدي بپزيد که بين دو انگشت له نشود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره