شور و شيرين/
چي لازم دارم:
بادمجان دلمهاي 3 عدد متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
گوشت چرخکرده 150 گرم
پياز رنده کرده 1 عدد درشت
رب گوجهفرنگي 1 قاشق سوپخوري
فلفل دلمهاي ريز خرد کرده 2 قاشق سوپخوري
نخودفرنگي يکدوم پيمانه
پنير موزارلاي رنده کرده 100 گرم
سس گوجهفرنگي 1 پيمانه (250 گرم)
چطور بپزم:
بادمجانها را بشوئيد و به ورقههاي 2 سانتيمتري برش بزنيد.
آنگاه بادمجانها را در آبکش بريزيد و رويش نمک بپاشيد.
سپس يک ساعت آن را کنار بگذاريد تا آب ميانبافتي بادمجانها خارج شود.
اينک بادمجانها را با هوله کاغذي آشپزخانه خشک کنيد و در روغن سرخ نمائيد.
حالا گوشت، پياز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبي بريزيد و روي حرارت تفت دهيد و بعد رب گوجهفرنگي و فلفل دلمهاي را افزوده و 5 دقيقه ديگر تفت دهيد.
حالا نخودفرنگي را نيز به مواد درون تابه بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد.
آنگاه روي حلقههاي سرخکردة بادمجان يک قاشق سوپخوري از مخلوط فراهم کرده بريزيد و رويش را با پنير بپوشانيد.
اينک در ظرف نسوزي سس گوجهفرنگي بريزيد و بادمجانها را روي سس بچينيد.
سپس اسلايس بادمجان را به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
بازار