نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ اسلايس بادمجان با گوشت و پنير پيتزا

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ اسلايس بادمجان با گوشت و پنير پيتزا
شور و شيرين/ چي لازم دارم: بادمجان دلمه‌‌اي 3 عدد متوسط نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم روغن مايع به ميزان لازم گوشت چرخکرده 150 گرم پياز رنده کرده 1 عدد درشت رب گوجه‌فرنگي 1 قاشق سوپخوري فلفل دلمه‌اي ريز خرد کرده 2 قاشق سوپخوري نخودفرنگي يک‌دوم پيمانه پنير موزارلاي رنده کرده 100 گرم سس گوجه‌فرنگي 1 پيمانه (250 گرم) چطور بپزم: بادمجان‌ها را بشوئيد و به ورقه‌هاي 2 سانتيمتري برش بزنيد. آن‌گاه بادمجان‌ها را در آبکش بريزيد و رويش نمک بپاشيد. سپس يک ساعت آن را کنار بگذاريد تا آب ميان‌بافتي بادمجان‌ها خارج شود. اينک بادمجان‌ها را با هوله کاغذي آشپزخانه خشک کنيد و در روغن سرخ نمائيد. حالا گوشت، پياز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبي بريزيد و روي حرارت تفت دهيد و بعد رب ‌گوجه‌فرنگي و فلفل دلمه‌اي را افزوده و 5 دقيقه ديگر تفت دهيد. حالا نخودفرنگي را نيز به مواد درون تابه بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد. آن‌گاه روي حلقه‌هاي سرخکردة بادمجان يک قاشق سوپخوري از مخلوط فراهم کرده بريزيد و رويش را با پنير بپوشانيد. اينک در ظرف نسوزي سس گوجه‌فرنگي بريزيد و بادمجان‌ها را روي سس بچينيد. سپس اسلايس بادمجان را به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد