نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ دستور تهيه دلمه کلم

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ دستور تهيه دلمه کلم
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کلم برگ ۱ عدد برنج ۱/۲ پيمانه سبزي دلمه خرد شده ۱/۵ پيمانه سماق ۱ پيمانه روغن ۴ قاشق غذا خوري نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم آب ولرم ۱ ليوان چطور بپزم: ۱- کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زير قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را تا ۱۵ يا ۲۰ دقيقه بگذاريد تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ کنيد. ۲- سماق نکوبيده (اگر از پودر سماق استفاده کرديد از نصف اين مقدار استفاده کنيد) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آن را بگذاريد و يک ساعت استراحت دهيد در اين فاصله چندين بار با نوک انگشتان سماق را ماساژ بدهيد تا عصاره آن کاملاً در بيايد. ۳- برنج را با نمک و کمي روغن مخلوط کنيد. برنج را با سبزي دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمي زعفران مخلوط کرده و در برگهاي کلم به صورت استوانه‌اي و کوچک مي‌پيچيم و درون قابلمه مي‌چينيم. ۴- آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روي دلمه‌‌ها بريزيد. ۵- سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه دهيد دلمه بپزد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره