آخرين خبر/
چي لازم دارم:
کلم برگ ۱ عدد
برنج ۱/۲ پيمانه
سبزي دلمه خرد شده ۱/۵ پيمانه
سماق ۱ پيمانه
روغن ۴ قاشق غذا خوري
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
آب ولرم ۱ ليوان
چطور بپزم:
۱- کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زير قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را تا ۱۵ يا ۲۰ دقيقه بگذاريد تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ کنيد.
۲- سماق نکوبيده (اگر از پودر سماق استفاده کرديد از نصف اين مقدار استفاده کنيد) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آن را بگذاريد و يک ساعت استراحت دهيد در اين فاصله چندين بار با نوک انگشتان سماق را ماساژ بدهيد تا عصاره آن کاملاً در بيايد.
۳- برنج را با نمک و کمي روغن مخلوط کنيد. برنج را با سبزي دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمي زعفران مخلوط کرده و در برگهاي کلم به صورت استوانهاي و کوچک ميپيچيم و درون قابلمه ميچينيم.
۴- آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روي دلمهها بريزيد.
۵- سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه دهيد دلمه بپزد.
بازار