خراسان/
چي لازم دارم:
پياز متوسط – 2 عدد
روغن زيتون – 3 قاشق غذاخوري
نمک – به مقدار لازم
ادويه کاري – يک تا2 قاشق غذاخوري
آب سبزيجات و مخلوط سبزيجات تازه مثل لوبيا سبز - 5 پيمانه
اسفناج بسته بندي شده – 3 پيمانه
سير ريز شده – 2 حبه
ساقه کلم بروکلي پوست کنده و خرد شده – يک پيمانه
پيازچه خرد شده – يک پيمانه
گشنيز تازه خرد شده – يک پيمانه
قارچ خرد شده – يک پيمانه
آب ليموي تازه – 2 قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
پيازخرد شده را بادو قاشق غذاخوري روغن در قابلمه اي تفت دهيد و يک چهارم قاشق چاي خوري نمک به آن اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا زماني که پيازها نرم شود و شروع به قهوهاي شدن کند.
کاري رابه همراه چهار پيمانه آب سبزيجات بيفزاييد و به آرامي بگذاريد بخار کند.
چهار پيمانه اسفناج خرد شده را آماده کنيد.
باقي مانده اسفناج ها را با آب در مخلوط کن بريزيد و پوره کنيد .
سير را در روغن باقي مانده در يک تابه بزرگ بريزيد تا زماني که رايحهاش بلند شود، بعد قارچها را اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه بر اثر پخته شدن تبخير شود و قارچها رنگ بگيرد.
قارچ را به همراه ساقههاي بروکلي و پيازچه به مدت 3 دقيقه ديگر بپزيد. اسفناج خرد و پوره شده و گشنيز را در آن مخلوط کنيد.
همه مواد را مخلوط کنيد و در ظرف را بگذاريد و به مدت کافي بپزيد تا اسفناجها نرم شود.
براي قوام بيشتر يک پيمانه ديگر آب سبزيجات و مقداري آب ليمو و نمک اضافه کنيد.
بازار