نماد آخرین خبر

سوپ و آش/ سوپ کاري و سبزيجات گرمتان مي کند

منبع
خراسان
بروزرسانی
سوپ و آش/ سوپ کاري و سبزيجات گرمتان مي کند
خراسان/ چي لازم دارم: پياز متوسط – 2 عدد روغن زيتون – 3 قاشق غذاخوري نمک – به مقدار لازم ادويه کاري – يک تا2 قاشق غذاخوري آب سبزيجات و مخلوط سبزيجات تازه مثل لوبيا سبز - 5 پيمانه اسفناج بسته بندي شده – 3 پيمانه سير ريز شده – 2 حبه ساقه کلم بروکلي پوست کنده و خرد شده – يک پيمانه پيازچه خرد شده – يک پيمانه گشنيز تازه‌ خرد شده – يک پيمانه قارچ خرد شده – يک پيمانه آب ليموي تازه – 2 قاشق غذاخوري چطور بپزم: پيازخرد شده را بادو قاشق غذاخوري روغن در قابلمه اي تفت دهيد و يک چهارم قاشق چاي خوري نمک به آن اضافه کنيد و مدام هم بزنيد تا زماني که پيازها نرم شود و شروع به قهوه‌اي شدن کند. کاري رابه همراه چهار پيمانه آب سبزيجات بيفزاييد و به آرامي بگذاريد بخار کند. چهار پيمانه اسفناج خرد شده را آماده کنيد. باقي مانده اسفناج ها را با آب در مخلوط کن بريزيد و پوره کنيد . سير را در روغن باقي مانده در يک تابه‌ بزرگ بريزيد تا زماني که رايحه‌اش بلند شود، بعد قارچ‌ها را اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه بر اثر پخته شدن تبخير شود و قارچ‌ها رنگ بگيرد. قارچ را به همراه ساقه‌هاي بروکلي و پيازچه‌ به مدت 3 دقيقه‌ ديگر بپزيد. اسفناج خرد و پوره شده و گشنيز را در آن مخلوط کنيد. همه مواد را مخلوط کنيد و در ظرف را بگذاريد و به مدت کافي بپزيد تا اسفناج‌ها نرم شود. براي قوام بيشتر يک پيمانه ديگر آب سبزيجات و مقداري آب ليمو و نمک اضافه کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره