نماد آخرین خبر

لازانیا تابه‌ای، طعمی دلنشین با شیوه‌ای متفاوت

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر👇
- گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
- قارچ: 4 عدد
- فلفل دلمه‌ای: نصف
- پیاز: 1 عدد
- سیر: 1 حبه

- رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- ورق لازانیا: 8-10 عدد
- پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
مواد لازم سس بشامل:
- کره : ۲۵ گرم 
- آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری 
- شیر : ۱ لیوان
- نمک و فلفل سیاه و آویشن : به مقدار لازم

طرز تهیه👇

ابتدا ورق‌های لازانیا را طبق دستور روی بسته در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. سپس آنها را در آب سرد بشویید و کنار بگذارید.
 - در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
 - حالا گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
 - سپس قارچ‌های خرد شده و فلفل دلمه‌ای را به تابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
 - رب گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. سیر خرد شده، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را نیز اضافه کنید و بعد یک و نیم لیوان آب جوش اضافه و در تابه را ببندید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بپزند و آبشون خشک بشه.
 - در یک قابلمه کوچک، ۱ قاشق غذاخوری آرد را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید.
 -کره را اضافه کنید بعد کم کم 1 لیوان شیر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. در نهایت نمک و فلفل و آویشن بزنید.
 - هر ورق لازانیا را روی سطح صاف قرار داده و کمی از سس بشامل روی آن بزنید بعد از مخلوط گوشت مقداری روی آن بگذارید.
 - سپس ورق‌ها را به آرامی رول کنید.

 - در کف یک تابه نچسب مقداری از سس بشامل بریزید و رول‌های لازانیا را در تابه بچینید.
 - روی آنها کمی از سس بشامل بریزید و سپس پنیر پیتزا را روی آن پخش کنید.
 - در تابه دم‌کنی گذاشته و ببندید و روی حرارت کم به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
نکات👇
- برای مزه بهتر، می‌توانید کمی پودر آویشن یا ریحان خشک به مواد اضافه کنید.
حتما تابه یا قابلمه نچسب باشه که لازانیا به قابلمه نچسبه.
هنگام رول کردن، بیش از حد مواد داخل ورق نگذارید، چون ممکن است در حین پخت مواد از رول بیرون بریزد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره