مرغ و قارچ، یک دوست خوب برای هر ساندویچ!
آخرین خبر/ مواد مورد نیاز
سینه مرغ نصف ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پنیر ورقه ای چدار یا گودا ۲ عدد
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
پودر پیاز ۱ ق م
آویشن ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
نمک مقداری
سس ساندویچ
جعفری خورد شده ۳ ق غ
خیار شور رنده ۲ عدد
پیاز قرمز ریز خورد شده ۱ عدد کوچیک
سس مایونز ۵ ق غ
نمک مقداری
سینه یا فیله مرغ رو با یک پیاز کوچیک و فلفل سیاه و نمک بزارید بپزه.
قارچ رو سرخ کنید و پیاز های خلالی خورد شده رو تفت بدید ادویه ها رو بریزید رب گوجه رو اضافه و خوب تفت بدید ۱/۳ لیوان آب بریزید قارچ تفت خورده رو داخل تابه برگردونید.
مرغ پخته شده رو با چاقو خورد کنید و به مواد اضافه و هم بزنید.
به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و روی هر قسمت پنیر ورقه بزارید و ۲ ق غ آب توی تابه بریزید و درب تابه رو ببندید تا با حرارت کم پنیر آب شه.
مواد سس رو با هم ترکیب کنید.
نون برگر رو برش بزنید و به ترتیب مواد گوشتی ، گوجه و سس رو بریزید و گریل کنید.
یا داخل دستگاه بزارید یا توی تابه با فشار جسم سنگین یا دست.
حتما درستش کنید چون بینهایت خوشمزس.