نماد آخرین خبر

شکر قهوه اي با شکر سفيد چه فرقي دارد؟

منبع
نمناک
بروزرسانی
شکر قهوه اي با شکر سفيد چه فرقي دارد؟
نمناک/ شکر يکي از مواد طبيعي بشمار مي رود و هزاران سال است در رژيم غذايي افراد در شربت ، مربا ، کيک ، نوشابه بکار مي رود و از جمله موادي است که حتي مقدار کم آن هم کالري بالايي دارد به همين خاطر برخي افراد سعي دارند هميشه به دنبال جايگزين هايي باشند که ضرر کمتري برايشان داشته باشد که يکي از آنها شکرقهوه اي است. دو نوع شکر قهوه اي و سفيد داريم و قصد داريم که در اين بخش شکر قهوه اي و سفيد را مقايسه کنيم تا به شما کمک کند تصميم بگيريد کدام يک را انتخاب کنيد. تفاوت در ارزش غذايي شکر قهوه اي و سفيد: با توجه به اين که شکر سفيد و قهوه اي از يک نوع محصول توليد مي شود. نيشکر يا چغندر قند - آن ها کاملا شبيه هم هستند. در واقع، بيشتر شکر قهوه اي مخلوطي از شکر سفيد و شهد است، که نوعي شربت گرفته شده از شکر است. شهد مسئول تيره تر کردن رنگ آن است و ارزش غذايي آن را کمي افزايش مي دهد. مهم ترين تفاوت غذايي بين اين دو اين است که شکر قهوه اي مقدار کمي کلسيم، آهن و پتاسيم بيشتري دارد. گفته مي شود که مقادير اين مواد معدني در شکر قهوه اي ناچيز هستند، بنابراين منبع خوبي از ويتامين يا مواد معدني نيست هم چنين شکر قهوه اي حاوي کالري کمتري نسبت به شکر سفيد است، با اين حال کمي تفاوت دارد. يک قاشق چاي خوري (4 گرم)شکر قهوه اي 15 کالري دارد در حالي که مقدار مشابه شکر سفيد 16.3 کالري دارد. گذشته از اين اختلافات جزئي،از لحاظ ارزش غذايي شبيه هستند تفاوت هاي اصلي آن ها در طعم و رنگ آنهاست. نحوه توليد هر دو نوع شکر چگونه است : شکر در مناطق گرمسيري توليد مي شود به اين ترتيب که ابتدا نيشکر يا چغندر قند را پرورش مي دهند. هر دو اين گياه ها تحت يک فرآيند مشابه براي توليد شکرقرار مي گيرند. با اين حال، روش هاي مورد استفاده براي تبديل آن به شکر قهوه اي و سفيد تفاوت دارند. اول، آب شيرين هر دو محصول استخراج، تصفيه و گرم مي شود تا يک شربت قهوه اي و غليظ شده به نام ملاس را تشکيل دهد. بعد از آن، شکر متبلور شده به منظور توليد کريستال هاي شکر سانتريفيوژ مي شود. سانتريفيوژ ماشيني است که به شدت براي جدا کردن کريستال هاي شکر از ملاس به کار مي رود.سپس شکر سفيد براي حذف هر گونه ملاس اضافي و ايجاد کريستال هاي کوچک تر فرآوري مي شود. متعاقبا، از طريق يک سيستم فيلتراسيون انجام مي شود که اغلب با استخوان هاي خرد شده حيوانات براي تشکيل قند سفيد استفاده مي شود. لازم به ذکر است شکر قهوه اي تصفيه شده ، همان شکر سفيد است که ملاس به آن افزوده شده. در همين حال، شکر قهوه اي تصفيه نشده در پردازش کم تر از شکر سفيد قرار مي گيرد و به آن اجازه مي دهد تا مقداري از ملاس و رنگ قهوه اي طبيعي خود را حفظ کند. مصارف آن در آشپزخانه: شکر سفيد و قهوه اي را مي توان به روش هاي مختلف پخت ، مورد استفاده قرار داد.در حالي که گاهي اوقات آن ها مي توانند به جاي يکديگر مورد استفاده قرار گيرند، انجام اين کار ممکن است بر رنگ، طعم و يا بافت محصول نهايي شما تاثير بگذارد. ملاس در شکر قهوه اي رطوبت را حفظ مي کند، بنابراين استفاده از آن منجر به نرم تر شدن چيزي که پخته ايد مي شود. مثالا، کوکي که با شکر قهوه اي درست شده، مرطوب و فشرده خواهد بود، در حالي که کوکي که با شکر سفيد درست مي شود، تا حد زيادي بهتر مي شود چون هواي بيشتري وارد خمير شود منجر به پف کردن بافت کوکي مي شود. به همين دليل شکر سفيد در بسياري از محصولات پخته شده به کار مي رود که نياز به پف دارند. آن ها در رنگ و طعم تفاوت دارند و اين تفاوت اصلي است. تفاوت اصلي بين شکر سفيد و قهوه اي، در طعم و رنگ آنهاست. جانشين کردن شکر قهوه اي به جاي شکر سفيد در دستور العمل ها، رنگ غذاها را تحت تاثير قرار خواهد داد و به رنگ قهوه اي يا قهوه اي روشن تغييرخواهد کرد. برعکس، پخت با شکر سفيد منجر به يک محصول به رنگ روشن تر خواهد شد. بنابراين هر کدام را که انتخاب مي کنيد به نتيجه نهايي مورد نظر شما بستگي خواهد داشت. شکر سفيد و قهوه اي هر کدام داراي پروفايل هاي منحصر به فرد هستند. شکر قهوه اي به خاطر ملاس اضافه شده يک طعم قوي، کاراملي يا آب نباتي دارد. به همين دليل، در کيک هاي شکلاتي و کلوچه و طعم خوبي دارند. از طرف ديگر، شکر سفيد شيرين تر است، بنابراين مي توانيد از آن کمتر براي رسيدن به مزه مطلوب استفاده کنيد. طعم خنثي آن باعث مي شود که آن يک جز چند منظوره در پخت شيريني و کيک باشد. کدام را انتخاب مي کنيد؟ انتخاب شکر سفيد و يا قهوه اي به سليقه شخصي شما بستگي دارد چون طعم و رنگ تفاوت هاي اصلي بين اين دو هستند. اگرچه شکر قهوه اي حاوي مواد معدني بيشتري نسبت به شکر سفيد است اما مقادير اين مواد معدني به قدري ناچيز است که هيچ گونه مزايايي براي سلامتي ندارد. به طور مهمي، تصور مي شود که شکر يک عامل موثر براي اپيدمي چاقي و بيماري هاي عمده از جمله ديابت نوع 2 و بيماري هاي قلبي است . به همين دليل توصيه مي شود که بيش از 5 تا 10 درصد کالري روزانه خود را شکر مصرف نکنيد. با اين حال، اين بايد حتي براي سلامت بهينه نيز محدود باشد در حالي که خوب است که اکنون از يک درمان شيرين لذت ببريد و پس از آن، همه انواع شکر بايد در رژيم غذايي سالم محدود شوند.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره