نماد آخرین خبر

طرز تهيه سس بشامل يا همان سس سفيد لازانيا

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه سس بشامل يا همان سس سفيد لازانيا
ستاره/ سس بشامل که به سس سفيد نيز مشهور است ترکيبي است از آرد، شير و کره. اين سس که در ابتدا نامش در کتاب هاي آشپزي ايتاليايي ديده شد، امروزه سهم زيادي از آشپزي فرانسوي را در اختيار خود گرفته است. سس بشامل خود پايه نوع ديگري از سس‌هاي خوشمزه فرانسوي به نام سس "Mornay" است که در اصل ترکيبي از سس سفيد و پنير مي‌باشد. اين سس را مي‌توان به عنوان سس لازانيا مورد استفاده قرار داد و يا همراه با قارچ، در کنار انواع پاستا يا استيک سرو نمود. در ادامه با طرز تهيه سس بشامل خوشمزه فرانسوي آشنا خواهيد شد. مواد لازم براي تهيه سس بشامل آرد 2 ق غذاخوري کره 2 ق غذاخوري شير 1.5 پيمانه نمک به ميزان لازم فلفل سياه به ميزان لازم طرز تهيه سس بشامل براي تهيه سس بشامل ابتدا بايد کره را داخل يک ظرف مناسب، روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. به کره ذوب‌شده، آرد سفيد اضافه کنيد و مواد را باهم خوب مخلوط کنيد. به هم‌زدن ادامه دهيد تا جايي که حباب‌هاي ريز ظاهر شده و مواد حالت خمير يک‌دست پيدا کنند اما مواظب باشيد نسوزند و تيره نشوند. شير را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا گلوله‌هاي آرد باز شوند. صبر کنيد تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد. کمي نمک و فلفل سياه اضافه کرده و کمي بچشيد و درصورت نياز بازهم اضافه کنيد. حرارت را کاملا کم کنيد و اجازه دهيد حدود 2-3 دقيقه مواد با هم بجوشند. در اين مرحله، ظرف را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد دماي سس پايين بيايد. اگر نمي‌خواهيد بلافاصله از اين سس استفاده کنيد بايد درب ظرف را بسته يا روي ظرف آن يک نايلون بکشيد تا رويه سس سفت و غليظ نشود. سس بشامل شما آماده است. شما مي‌توايند از اين سس ساده و خوشمزه به عنوان سس لازانيا استفاده کنيد و از طعم کره‌اي بي نظير آن لذت ببريد. لازم به ذکر است که اين سس را مي‌توان به جاي شير با خامه نيز تهيه کرد که در اين صورت سس پرکالري‌تر اما لذيذتري خواهيد داشت. در صورت تمايل به استفاده از خامه، بايد خامه را پس از برداشتن تابه حاوي کره و آرد از روي حرارت به مواد اضافه کنيد تا به اصطلاح خامه نبرد و سس شما خراب نشود. اين سس طعم لازانياي شما را بهتر از قبل خواهد کرد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره