نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ادويه اي که شما را از طعم تکراري برنج نجات مي دهد

منبع
بروزرسانی
ادويه اي که شما را از طعم تکراري برنج نجات مي دهد
غذالند/ ادويه مخصوص پلو ايراني يا ادويه پلويي نوعي چاشني خوش عطر و طعم است که از آن براي مزه دادن به برنج استفاده مي شود. اين ادويه را در پلوي ساده يا مخلوط مي توانيد استفاده کنيد. طبع ادويه پلويي گرم است و اگر از آن بعد از آبکش کردن برنج استفاده کنيد طبع سرد برنج را معتدل مي کند. تهيه اين ادويه بسيار ساده و راحت است. مواد اوليه براي درست کردن ادوبه مخصوص پلوي ايراني، دارچين، جوزهندي، گل سرخ، زيره، زنجبيل و هل سبز است. بهترين کار اين است که اين مواد را به صورت تازه از عطاري تهيه کنيد و خودتان آن ها را در منزل آسياب کنيد. اگر نگران آسيب ديدن تيغه هاي دستگاه به وسيله دارچين هستيد بهتر است ابتدا چوب دارچين را در هاون بکوبيد، سپس آن را در آسياب نرم کنيد. براي تهيه ادويه پلويي از زيره تازه و خوش بو استفاده کنيد و با استفاده از ميکسر آن را پودر کنيد. دقت کنيد که مواد ادويه بايد کاملا يکدست، نرم و پودر شوند. جوزهندي را با استفاده از قسمت تيز و ريز رنده پودر کنيد. جوزهندي عطر بسيار تندي دارد و مزه آن نيز غالب است. بنابراين در اندازه گيري مقدار آن در ادويه بسيار دقت کنيد. نکات مهم براي نگهداري از ادويه پلويي: ادويه را در يک ظرف تميز و عاري از رطوبت نگهداري کنيد. در ظرف را کاملا محکم کنيد تا از ورود هوا به ادويه جلوگيري کنيد. اين ادويه را مي توانيد در عدس پلو، پلو ماش، لوبيا پلو و انواع پلوهاي ترکيبي استفاده کنيد. چي لازم دارم: پودر دارچين : 1 قاشق غذاخوري پودر گل سرخ : 2 قاشق غذاخوري زيره سياه : 1 قاشق چايخوري پودر زنجبيل : 1 قاشق چايخوري هل سبز : 10 عدد ميخک : 1 عدد جوز هندي : به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: مرحله 1 تکه بسيار کوچکي از جوزهندي را با رنده ريز رنده کنيد مرحله 2 همه مواد را همراه جوز هندي در مخلوط کن بريزيد. مرحله 3 هل را با پوست به مواد اضافه کنيد و آن ها را کاملا آسياب کنيد تا ادويه اي يکدست به دست بيايد مرحله 4 ادويه را در يک ظرف شيشه اي بريزيد و به مدت ۱ هفته از آن استفاده کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره