ستاره/ با رژيم کتوژنيک تا چه حد آشنايي داريد؟ قبل از هر چيز سري به صفحه رژيم کتوژنيک در ستاره بزنيد و به طور کامل با اين رژيم چربي سوز آشنا شويد. نان کتوژنيک يا کتو نوعي نان رژيمي است که به طور ويژه به اشخاصي که برنامه رژيمي کتوژنيک دارند، توصيه ميشود. اين نوع نان در قالب نان سير، نان گل کلم و نان ساده پخت ميشود که ما در اين متن به طرز تهيهي نوع سادهي آن ميپردازيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه نان کتوژنيک
کره بدون نمک ۸ قاشق غذاخوري (ذوب شده) + مقداري براي چرب کردن ماهيتابه
آرد بادام خالص ۱ و ۳/۴ فنجان
بکينگ پودر 2 قاشق چايخوري
نمک کوشر
نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ ۶ عدد (در دماي اتاق)
طرز تهيه نان کتوژنيک يا کتو
فر را از قبل تا دماي ۱۷۶ درجه فارنهايت گرم کنيد.
يک قالب پخت نان را با کره خوب چرب کنيد؛ سپس با يک کاغذ پوستي درون آن را طوري بپوشانيد که تقريباً ۵ سانتيمتر از لبهها بيرون بزند. اين به شما کمک ميکند تا در آخر بتوانيد نان را به راحتي از ماهيتابه جدا کنيد.
آرد بادام، بکينگ پودر و نمک را با هم در يک کاسه بزرگ مخلوط کرده و هم بزنيد، سپس زردهي تخم مرغ و کره را درون کاسه بريزيد و به هم زدن ادامه دهيد. سفيدهي تخم مرغ را دور نريزيد.
در مرحله بعد سفيده تخم مرغ را در يک کاسه ديگر با هم زن برقي مخلوط کنيد تا زماني که يکدست شود. سپس حدود ۱/۳ سفيده تخم مرغ را درون کاسهي حاوي مخلوط آرد بادام بريزيد. با همزن مخلوط آرد بادام، بکينگ پودر، نمک و تخم مرغ را خوب بزنيد.
سپس ترکيبات کاسهي اول را به آرامي تمام در کاسهي دوم که حاوي سفيده تخم مرغ است، بريزيد؛ اما آن را هم نزده و مراقب باشيد که با هم مخلوط نشوند. اگر کمي از رگههاي سفيده تخم مرغ در خمير وجود داشته باشد، اشکالي ندارد.
خمير آماده شده را درون قالبي که از قبل آماده کردهايد، بريزيد و يک خلال دندان به صورت ايستاده و عمودي درون آن قرار دهيد. قالب را درون فر گرم گذاشته و چيزي حدود ۲۵ تا ۳۰ دقيقه بپزيد تا خمير به رنگ قهوهاي روشن يا طلايي درآيد.
براي اينکه بفهميد نانتان آماده است يا نه، خلال دندان را بيرون بکشيد؛ اگر تميز بوده و آغشته به مايع خمير نبود، نان لذيذ شما آمادهي صرف کردن است. اجازه دهيد کمي خنک شود و سپس قالب را روي يک سطح تميز مانند بشقاب برگردانيد و سرو کنيد. نوش جان!
بازار