نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه‌ي لبوي خوشمزه در خانه

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه‌ي لبوي خوشمزه در خانه
افق کوروش/ آيا لبو قند دارد؟ طبع لبو سرد است يا گرم؟ با لبو چه کارهايي نمي‌توان انجام داد؟ از طرز تهيه مرباي لبو که تمام خانم‌هاي ايراني در آن استاد هستند تا سبز کردن لبو براي عيد، آب لبو و اسموتي لبو که براي روزهاي آلودگي هوا و درمان سرماخوردگي و آنفولانزا بي‌نظيرند، طرز تهيه انواع سالاد با لبو و ترشي لبو با انار و کلم قرمز يا ساير مخلفات و ژله لبو و انواع دسر با لبو مثل انواع حلوا با لبو و … همگي خوشمزه‌جاتي هستند که با لبو مي‌توانيد درست کنيد. اما طرز تهيه لبوي خوشمزه در خانه را بلد هستيد؟ اصلا مي‌دانيد لبو چه خواص و چه مضراتي دارد؟ فرق لبو با چغندر چيست و البته در مورد نحوه پختن و طرز درست کردن لبوي خوشمزه و خاصيت لبو پخته و … را بخوانيد. مواد لازم لبو ۳ عدد متوسط يا بيشتر شکر: ۳ قاشق غذاخوري آب: ۳ الي ۴ ليوان طرز تهيه چگونه يک لبوي خوشمزه درست کنيم؟ فوت و فن طلايي درست کردن يک لبوي خوشمزه اين است که پوست لبوها را قبل از پختن نگيريد تا رنگ آن حفظ شود. ابتدا لبوها را خوب بشوريد و در يک قابلمه با سه الي چهار ليوان آب بپزيد. لبوها را بايد روي شعله ملايم گاز به مدت ۲ الي سه ساعت بپزيد. بعد از پخت لبوها را از آب بيرون بياوريد و پوست لبوها را بگيريد. آب داخل قابلمه را دور نريزيد. بعد از پوست گرفتن لبوها آن‌ها را به اشکال دلخواه برش بزنيد و دوباره در قابلمه بگذاريد. سه قاشق غذاخوري شکر (براي سه لبوي متوسط) اضافه کنيد و اجازه بدهيد لبوها با شکر بپزند و شهد داخل قابلمه غليظ شود. اگر شکر دوست نداريد يا براي‌تان ضرر دارد لبو را با شيره انگور يا شيره افرا بپزيد. يادتان باشد شيره انگور يا افرا برخلاف شکر رنگ لبو را تيره و کدر مي‌کنند. نکات *آيا لبو قند دارد؟ بله لبو قند بالايي دارد و براي بيماران ديابتي خوراکي مفيدي محسوب نمي‌شود. در واقع عليرغم تمام خواص لبو براي سلامتي اگر بخواهيم در مورد مضرات لبو صحبت کنيم قند بالاي آن است. *خواص لبو براي لاغري به خاطر فيبر بالاي آن و مواد مغذي فراوان در کنار منيزيم و املاحي مانند پتاسيم براي کاهش وزن و لاغري بسيار مفيد است. *خواص لبو در دوران بارداري به خاطر اسيد فوليک موجود در آن اثبات شده است و مصرف آن در دوران بارداري بسيار مفيد است. *اگر فشار خون بالا داريد لبو بخوريد چون لبو سرشار از پتاسيم است و فشار خون را تنظيم مي‌کند. *طبع چغندر يا همان لبو گرم و تر است به همين خاطر در هواي سرد و خشک زمستان بسيار براي بدن مفيد است. *املاح موجود در شيره لبو به کيسه صفرا را تميز مي‌کنند و براي پاکسازي کبد چرب بسيار توصيه مي‌شود. *لبو سرشار ازآنتي اکسيدان و ويتامين c است به همين خاطر لبو مثل شلغم يک ماده غذايي مفيد براي درمان و پيشگيري از سرماخوردگي و آنفولانزا فصلي و آنفولانزاي جديد است چون سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌کند. *اگر سنگ کيسه صفرا داريد آب لبو و آب هويج را با هم مخلوط کنيد و بنوشيد. *لبو ادرار آور است و مجاري ادراري را تميز و پاک مي‌کند. اگر مبتلا به سنگ کليه يا عفونت ادرار هستيد لبو بخوريد. *خواص لبو براي کودکان به خاطر اسيد فوليک فراوان آن بي‌نظير است. لبو سرشار از اسيد فوليک و مواد معدني مثل ويتامين A، B، C، k و E است. به همين خاطر از شب کوري و نرمي استخوان در کودکان پيشگيري مي‌کند. *لبو نيروي جنسي را در مردان زياد مي‌کند. *لبو به خاطر آنتي‌اکسيدان‌هاي فراوان از سرطان و البته آلزايمر پيشگيري مي‌کند. *براي بهبود گوارش و درمان کم خوني کودک ۶ ماه به بالا (البته بعد از مشورت با پزشک کودک) به او آب لبو يا لبو پخته بدهيد. *فرق لبو با چغندر در چيست؟ در واقع لبو نوعي چغندر است. دو نوع چغندر در طبيعت وجود دارد. يک نوع چغندر بنفش تيره يا قرمز که همان لبو است و ديگر چغندر قند که کرم يا زرد روشن است و براي درست کردن شکر از آن استفاده مي‌کنند.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره