نماد آخرین خبر

ساندويج عربي شاورما، پرطرفدار در منطقه

منبع
برترين ها
بروزرسانی
ساندويج عربي شاورما، پرطرفدار در منطقه
برترين ها/ ساندويج شاورما| Shawarma Sandwich از معروف‌ترين ساندويج‌ها و خوراک‌هاي عربي است که در رستوران‌هاي لبناني مي‌توانيم بيشتر آن را پيدا کنيم. اين ساندويچ با نان عربي پيتا، درست مي‌شود. با استفاده از اين نان‌ها به راحتي مي‌توان ساندويج‌هاي لقمه درست کرد. شاورما که در اصل معروف‌ترين ساندويج عربي است، به همراه سس تندو ارده خورده مي‌شود. مواد لازم براي تهيه شاورماي مرغ: سينه مرغ: ۲ عدد روغن زيتون: ۲/۱ ليوان آبليمو: ۲/۱ ليوان ادويه مخلوط: ۱ قاشق غذاخوري نمک و پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم ماست: ۱ ليوان کاهو خرد شده: ۲ الي ۳ برگ بزرگ خيار شور خرد شده: ۳ عدد گوجه فرنگي: ۱ عدد مواد لازم براي سس شاورما: ماست غليظ: ۱ ليوان ارده: ۴ قاشق غذاخوري پودر سير: ۲ قاشق غذاخوري نمک و فلفل: به مقدار لازم مواد لازم براي تهيه نان شاورما: آرد سفيد: ۵ ليوان خمير مايه: ۱ و ۲/۱ قاشق غذاخوري نمک: کمي شکر: ۲ قاشق غذاخوري تخم مرغ: ۲ عدد متوسط آب: ۱ و ۳/۱ ليوان طرز تهيه ساندويچ شاورمي مرغ و سس مخصوص: ۱. تمام مواد لازم براي نان را با هم مخلوط کرده با دست ورز دهيد تا خمير صاف و يکدستي بدست آيد. در صورتي که خمير به دست چسبيد به آن کمي آرد اضافه کنيد. سپس روي خمير را پوشانده، به مدت ۱ ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا خمير ور بيايد و حجم آن تقريبا دو برابر شود. ۲. نان‌ها را به ۱۵ يا ۲۰ قسمت مساوي تقسيم کرده، هر کدام را با وردنه به صورت نازک باز کرده سپس نان‌ها را روي صاج يا ماهي تابه نسوزي با حرارت متوسط بپزيد. ۳. سينه مرغ را در ظرفي ريخته روغن زيتون، ماست، ادويه مخلوط، نمک و فلفل و آبليمو را به آن اضافه کرده با دست مخلوط را خوب هم بزنيد تا مواد جذب مرغ شود سپس ظرف را به مدت يک روز کامل در يخچال قرار دهيد. ۴. مرغ را از يخچال خارج کرده، مقدار ۵۰ گرم کره را در ماهيتابه نسوزي ريخته روي حرارت بگذاريد سپس سيني مرغ را در کره تفت دهيد تا روي آن طلايي رنگ شود. ۵. مرغ را از روي حرارت برداشته به صورت خلال خرد کرده سپس آن‌ها را در مقداري کرده تفت دهيد تا خلال‌هاي مرغ کمي سرخ شوند. ظرف را از روي حرارت برداشته کنار بگذاريد. ۶. روي نان شاورما با قاشق کمي از مرغ بريزيد سپس کاهوي خلال شده، خيارشور خلال شده و گوجه فرنگي خلال شده را روي آن قرار دهيد. ۷. تمام مواد سس را داخل ظرف بريزيد و آن را هم بزنيد. ۸. سس را روي مرغ بريزيد و نان‌ها را به صورت رول پيچيده و دور آن فويل يا کاغذ ساندويچ (کاغذ روغني) بپيچيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره