ايرنا/ باقلواي عربي بر خلاف باقلواي استانبولي و ايراني دستور پخت آساني دارد و و براي تهيه آن حتي نيازي به فر هم نيست. به خاطر استفاده رشته شيرينيپزي در اين مدل باقلوا، به آن باقلواي رشتهاي هم ميگويند.
مواد لازم
رشته عربي: يک بسته
کره: ۵۰ گرم
شيرعسلي: نصف قوطي
خلال پسته و بادام: به مقدار لازم
پودر هل: يک چهارم قاشق چايخوري
گلاب: يک قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده: يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. ابتدا رشتهها را خرد کنيد و داخل قابلمه با حرارت کم تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. در همين حين زعفران دم کرده و پودر هل را به رشتهها اضافه کنيد.
۲. در ظرفي ديگر، کره آب شده و شيرعسلي و گلاب را ترکيب و آن را با رشتهها مخلوط کنيد. مواد را داخل يک ظرف مسطح ريخته و با کمک قاشق آن را کاملا صاف و فشرده کنيد. حالا روي آن را با خلال پسته و بادام تزئين کنيد و با فويل يا سلفون بپوشانيد. (ميتوانيد از گردوي خرد شده يا پودر نارگيل هم استفاده کنيد.)
۳. اگر بخواهيد باقلواي مدل لانه کبوتري درست کنيد بايد رشتهها را دور چنجال بپيچيد و با دست سفت کنيد و روي آن با مغزها تزئين کنيد.
۴. باقلواي عربي شما پس از يک تا دو ساعت ماندن داخل يخچال آماده است. باقلوا را به تکههاي کوچک برش دهيد و در ظرف سرو کنيد. ميتوانيد از گل محمدي براي تزئين آن استفاده کنيد.
۵. رشته عربي را ميتوانيد از فروشگاههاي لوازم قنادي و شيرينيپزي تهيه کنيد.
بازار