مجله دلگرم/ چاي دو رنگ مجلسي بهترين شيوه سرو چاي توي مجالس به حساب مياد تا هنر و سليقتون رو به مهمون نشون بدين. چاي دو رنگ تاريخچش برميگرده به رسوم مراسم خاستگاري و مجالس مهم ولي به مرور زمان کم رنگ شد و فقط در بعضي از خانواده هاي اصيل اين کار انجام ميشه.
استکان هاي مورد استفاده اين کار را در آورده و شروع به کار ميکنيم
مواد لازم براي تهيه چاي دو رنگ
قند: 6- 4 حبه
آب جوش: نصف استکان
چاي دو رنگ مجلسي
چگونه چاي دو رنگ درست کنيم ؟
ابتدا درون استکان را تا نيمه آب جوش بريزيد و چند حبه قند درون آن بريزيد.
سپس با قاشق چايخوري هم بزنيد تا قند حل شود، غلظت قند بايد زياد باشد و به حد اشباع برسد
يعني وقتي که قند ميريزيد ديگر حل نشود و شيره مانند شود. براي اين منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافيست .
درون ظرف ديگري چاي خالص بريزيد و با استفاده از يک قاشق کوچک به آرامي و کمکم روي شيره چاي که تهيه کردهايد بريزيد
در اين مرحله خواهيد ديد که آب در پايين و چاي در بالا قرار ميگيرد . به همين سادگي
نکته: مواد بالا براي تهيه يک استکان کمرباريک ميباشد
براي تهيه اين چاي در تعداد بالا بهتره که در قابلمه اي آب و قند درست کنيد و با ملاقه داخل استکان هاي کمرباريکتون بريزيد و بعد چايي رو آرام بهش اضافه کنيد اين کار باعث ميشه چايي هاتون زياد سرد نشه و سرعت کارتون هم بالا بره.
فقط چون اين چاي، هم شيرين و هم خيلي داغ نيست قبل از اينکه براي مهموناتون سرو کنيد مطمئن بشيد که مهمونها همه چاي شيرين و ولرم رو دوست دارند.
بازار