بيتوته/
چي لازم دارم:
ماش 1 پيمانه
برنج 1 پيمانه
پياز داغ 4 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
اسفناج خردکرده 1 کيلوگرم
کشک 1 پيمانه
نعنا داغ 2 قاشق سوپخوري
چطور بپزم:
ماش و برنج را بپزيد. آنگاه نيمي از پياز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه و اسفناج را به آن اضافه کنيد و صبر کنيد آش جا بيفتد.
سپس کشک، نعنا داغ و باقيماندهي پياز داغ را اضافه کنيد. اکنون آش را براي پذيرائي در کاسهي مناسبي بکشيد و روي آن را به دلخواه تزيين کنيد.
خواص ماش:
اگر ميزان کلسترول خون تان بالا است استفاده از ماش را به شما توصيه مي کنيم. دانه هاي ماش داراي کلسترول پايين و مقدار زيادي فيبر رژيمي محلول هستند. فيبر رژيمي به آن دسته از مواد غذايي اطلاق مي شود که قابل هضم نيستند.
فيبرهاي رژيمي دو گونه هستند: محلول و غيرمحلول. فيبر غيرمحلول به تعادل و تنظيم حرکات روده مي پردازد ولي کار زيادي براي کاهش فشارخون انجام نمي دهد. فيبر محلول وقتي با آب موجود در سيستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندي را تشکيل مي دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضاي بدن مي پردازد.
بازار