نماد آخرین خبر

ميز اردور/ ماست خانگي خوش‌طعم با روشي آسان

منبع
خراسان
بروزرسانی
ميز اردور/ ماست خانگي خوش‌طعم با روشي آسان
خراسان/ چي لازم دارم: شير- ۴ ليوان ماست - ۴ قاشق غذاخوري چطور درست ميشه: 1- شير را بجوشانيد (پس از به جوش آمدن،حرارت را کم کنيد و بگذاريد ۱۵ دقيقه شير به آرامي بجوشد تا آب اضافي‌اش تبخير شود). 2- شير را داخل ظرفي که براي ماست در نظر گرفته‌ايد، بريزيد و اجازه دهيد کمي خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست، شير بايد به اندازه‌اي گرم باشد که انگشت‌تان گرما را حس کند اما نسوزد). 3- مقداري از شير را داخل کاسه‌اي بريزيد و با ماست مخلوط کنيد؛ سپس آن را به بقيه شير بيفزاييد و با قاشق به آرامي هم بزنيد تا خوب ترکيب شود (اين روش براي حل شدن بهتر ماست است). 4- در ظرف را ببنديد و ظرف ماست را با حوله گرمي خوب بپوشانيد و در جاي گرم بگذاريد. 5- بسته به گرماي محيط ۵ تا ۸ ساعت زمان براي بستن ماست لازم است؛ پس از اين‌که ماست بسته شد، ظرف را در يخچال بگذاريد تا سرد شود. نکات: 1- اگر ماست آب انداخت و تکه‌تکه شد يعني شير زياد داغ بوده يا ماست خيلي سرد بوده يا مايه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است. 2- هرچه چربي شير بيشتر باشد، ماست خانگي سفت‌تري خواهيد داشت. 3- براي تهيه ماست شيرين مي‌توانيد همزمان با اضافه‌کردن ماست به شير، مقداري شکر نيز به آن اضافه کنيد. 4- براي درست‌کردن ماست سفت حتما از شير پرچرب استفاده کنيد. شير کم‌چرب ماست را رقيق مي‌کند. 5- هم‌زدن شير قبل از جوشيدن موجب مي‌شود پروتئين شير در ظرف ته‌نشين نشود و ماست غليظ و خامه‌اي مي‌شود.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره