نماد آخرین خبر

طرز تهيه مسقطي شيرازي با کمترين مواد اوليه

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه مسقطي شيرازي با کمترين مواد اوليه
ستاره/ مسقطي حلواي خاص استان فارس است و براي همين است که معمولاً آن را با نام مسقطي شيرازي مي‌شناسيم. اين حلوا را معمولاً در کنار چاي و به عنوان شيريني مصرف مي‌کنند. يکي از خوبي‌هاي درست کردن اين شيريني در منزل اين است که شما با کم کردن مقدار شکر مي‌توانيد آن را تبديل به يک دسر رژيمي کنيد. مسقطي علاوه بر اينکه بسيار سالم و خوشمزه است، طرز تهيه ساده‌اي نيز دارد. در ادامه قصد داريم ساده‌ترين روش تهيه اين شيريني خوشمزه را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد! طرز تهيه مسقطي ساده و خوشمزه مواد لازم  نشاسته ۱ پيمانه شکر ۳ الي ۴ پيمانه آب ۳ پيمانه گلاب ۱ پيمانه کره آب‌شده يا روغن مايع ۳ قاشق غذاخوري زعفران دم‌شده (دلخواه) ۱ پيمانه روش تهيه مسقطي ساده و فوري آب با دماي محيط و نشاسته را در ظرفي ريخته و خوب هم بزنيد. مخلوط آب و نشاسته را درون يک قابلمه بريزيد و روي شعله قرار دهيد و شکر و کره آب‌شده را به آن اضافه کنيد. اين مواد را ۵ الي ۷ دقيقه به خوبي هم بزنيد تا شکر در مواد حل شود و مواد يکدست شوند. حواستان باشد که شعله ملايم باشد. مواد بعد از اين دقايق بايد کمي غليظ و سفت شده باشند. در اين مرحله گلاب و زعفران دم‌شده را به مواد اضافه کنيد و ۲ الي ۳ دقيقه ديگر هم روي شعله ملايم هم بزنيد. پس از اين مراحل مواد شما بايد کمي غليظ‌تر از فرني شده باشد. در اين مرحله زير شعله را خاموش کنيد و منتظر باشيد تا کمي از حرارت بيافتد (اگر هنوز به اين غلظت نرسيده‌، کمي ديگر به هم زدن مواد روي شعله ملايم ادامه دهيد). سپس آن را درون ظرفي بريزيد (ترجيجاً ارتفاع مواد از ۳ يا ۴ سانت بيشتر نشود) و صبر کنيد تا خنک شود. بهتر است قبلاً کف ظرف را با کره يا روغن چرب کرده باشيد. مي‌توانيد روي مواد را با پودر گل سرخ، پودر يا خلال پسته و بادام، پودر هل يا پودر نارگيل به سليقه خودتان تزئئين کنيد. بعد از اينکه مواد کاملاً از حرارت افتاد، چند ساعت آن را درون يخچال بگذاريد تا مواد قوام پيدا کند. بعد از گذشت اين زمان، مسقطي شما حاضر است. آن را به صورت دلخواه (مربع يا لوزي) برش بزنيد و ميل کنيد. نوش جان! نکته: قلق اصلي درست کردن مسقطي اين است که از لحظه اول به صورت مداوم آن را هم بزنيد. ماده اصلي اين دسر نشاسته است و نشاسته بسيار زود يکدستي خود را از دست مي‌دهد. بنابراين در تمام مراحل روي شعله، از هم زدن مسقطي خود غافل نشويد. نکته: اضافه کردن زعفران اختياري است. شما براي تهيه مسقطي ساده مي‌توانيد زعفران را حذف کنيد. در اين صورت رنگ دسر شما سفيد خواهد بود. نکته: با ضافه کردن ژله به دستور، يک مسقطي ژله‌اي خواهيد داشت که براي کودکان جذابيت خاص خود را دارد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره