نماد آخرین خبر

طرز تهيه پودينگ برنج سوري با عرق بهار نارنج

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه پودينگ برنج سوري با عرق بهار نارنج

مجله قرمز/ پودينگ برنج سوري يک صبحانه خوشمزه و مقوي براي کودکان و همه اعضاي خانواده است. البته نه تنها يک صبحانه سالم است بلکه به نظر من به دليل اينکه حاوي شير است شما را به سوي مصرف شير ترغيب مي‌کند. پودينگ برنج سوري همانطور که از نامش بر مي‌آيد از غذاهاي کشور سوريه است و با پودينگ برنج آمريکايي متفاوت است. اين پودينگ حاوي ميوه‌هاي خشک نيست و در عوض به آن عرق بهار نارنج اضافه مي شود که يک طعم و مزه خاورميانه‌اي به آن مي‌دهد. روي پودينگ با پسته تزئين مي‌شود. اجازه بدهيد بگويم که پودينگ برنج سوري با نوع ترکي متفاوت است و بدون تخم مرغ است. ضمن اينکه عرق بهار نارنج هم در نوع ترکي استفاده نمي‌شود. اولين بار که من اين نوع پودينگ را درست کردم، مزه آن را بسيار دلپذير يافتم بنابراين بارها و بارها آن را درست کردم. شما همچنين مي‌توانيد پودينگ برنج را به عنوان يک عصرانه خوشمزه و يا دسر پس از غذا براي مهماني‌ها استفاده کنيد. من در ادامه در مورد پودينگ برنج خاورميانه که پودينگ برنج سوري هم نوعي از آن است با شما صحبت خواهم کرد. دستور پودينگ برنج خاورميانه کمي سخت‌تر از نوع سوري است. اما پر ادويه و خوشمزه است. من نوع سوري آن را به دليل کمتر وقت گير بودن و داشتن مواد تشکيل دهنده کمتر ترجيح مي‌دهم اما اگر مي‌خواهيد براي درست کردن پودينگ برنج وقت بگذاريد مي‌توانيد نوع خاورميانه‌اي را امتحان کنيد.

طرز تهيه پودينگ برنج سوري با عرق بهار نارنج

تعداد وعده : ۵ نفر

مواد لازم

  • ۵ پيمانه شير
  • ۱ پيمانه برنج خوش عطر
  • ۱ پيمانه شکر
  • ۵ قاشق غذاخوري عرق بهار نارنج
  • پودر پسته به ميزان دلخواه

دستورالعمل تهيه پودينگ برنج سوري با عرق بهار نارنج

پودينگ برنج سوري
  1. برنج را با آب سرد چندين بار بشوئيد تا در نهايت آب آن شفاف شود.
  2. در يک قابلمه شير و شکر و برنج را با همديگر مخلوط کنيد. آنها روي حرارت متوسط رو به پايين گرم کنيد و مرتب به هم بزنيد به مدت ۲۰ دقيقه.
  3. آب بهار نارنج را به آن اضافه کنيد و براي يک دقيقه ديگر بهم بزنيد. از روي حرارت برداريد و درون ظرف سرو بريزيد. براي چند ساعت در يخچال قرار دهيد، سپس روي آن را با پودر پسته تزئين کنيد.
    پودينگ برنج سوري

پودينگ برنج خاورميانه

پودينگ برنج خاورميانه اي
در خاورميانه پودينگ برنج بسته به جايي که شما مي‌رويد، داراي چندين دستورالعمل با طعم دهنده‌هاي مختلف است. طعم دهنده‌هايي از نوع گلاب همانند پودينگ برنج ايراني و يا عرق بهار نارنج مثل پودينگ برنج سوري در آنها بکار مي‌رود. طعم بعضي نيز متکي به نوع ادويه بکار رفته در آنها است، ادويه‌هايي همچون دارچين، جوز، ميخک يا حتي هل. آنچه که شما به عنوان تزئين پودينگ برنج مي‌توانيد بکار ببريد متفاوت است. اما پايه همه اين پودينگ‌ها يکي است: برنج و شير (يا ترکيبي از شير و خامه) و شکر.

طرز تهيه پودينگ برنج خاورميانه

مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر

  • ۲ پيمانه شير
  • ۱ پيمانه شير خامه‌اي (يا خامه سنگين)
  • ۲ قاشق چايخوري اسانس وانيل
  • ۲ استيک چوب دارچين
  • ۶ عدد ميخک
  • ۱ پيمانه برنج دانه متوسط
  • ۳ قاشق غذاخوري شکر
  • ½ پيمانه آب يا بيشتر در صورت نياز
  • ۱/۳ پيمانه شير تغليظ شده
  • ۲ قاشق غذاخوري کره در دماي اتاق
  • پودر دارچين براي رويه
  • عسل
  • پسته خرد شده و گردو

دستورالعمل تهيه پودينگ برنج خاورميانه

شير، دارچين،  ميخک و شير خامه‌اي يا خامه را در يک قابلمه متوسط روي گاز بگذاريد. روي دماي بالا گرم کنيد و با دقت نگاه کنيد. فقط قبل از اينکه شير بجوشد از روي گاز برداريد. اجازه دهيد که کاملا خنک شود و براي چند ساعتي در يخچال بماند يا شب تا صبح تا طعم آن افزايش يابد و غليظ شود (اگر وقت نداريد، مرحله يخچال را کنار بگذاريد و دستورات بعدي را دنبال کنيد).

طرز تهيه پودينگ برنج خاورميانه
شير را از يخچال در آوريد و چند دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد. برنج، شکر و آب را به آن اضافه کنيد. مخلوط را به حد جوش برسانيد، سپس براي ۳۰ تا ۴۰ دقيقه بجوشانيد، بطور مرتب بهم بزنيد. همين که برنج پخته شد، هم زدن منظم را ادامه دهيد. ترکيب برنج خشک خواهد شد، بنابراين کمي آب اضافه کنيد. نهايتا ۲ قاشق غذاخوري را به يکباره اضافه کنيد تا به پختن آن کمک کند. به هم زدن ادامه دهيد و آب را به ميزان نياز اضافه کنيد تا زماني که برنج کاملا بپزد. ترکيب بايد آبدار باشد، برنج بايد پخته باشد اما هنوز کمي حالت دانه‌اي باقي بماند.

طرز تهيه پودينگ برنج خاورميانه

از روي گاز برداريد و کره و شير تغليظ شده را به آن بيفزاييد.

طرز تهيه پودينگ برنج

با دقت چوبهاي دارچين و ميخکها را برداريد، سپس به کاسه کوچک سرو انتقال دهيد يا سه شيشه دهان گشاد. در اين لحظه شما مي‌توانيد در آنها را بگذاريد و در يخچال قرار دهيد تا براي سرو کردن آماده شوند. وقتي آماده شدند، کمي شير تغليظ شده به هر کدام از کاسه‌هاي پودينگ برنج اضافه کنيد. مقداري در مايکروفر گرم کنيد. سپس روي آنها را مقداري پودر دارچين، عسل و گردو و پسته خرد شده بريزيد و بصورت گرم يا در دماي اتاق نوش جان کنيد.

پودينگ برنج

نکته: اگر وقت داريد مي‌توانيد شير و دارچين و ميخک را به همراه اسانس وانيل آماده کنيد و از شب قبل در يخچال بگذاريد. اين ترفند موجب افزايش طعم و عطر آن بر اثر وجود ميخک و دارچين مي‌شود.

اين دستور يک دستور عربي يا به نوعي پودينگ برنج معطر است که غذاهاي آنها پر ادويه و با طعم قوي ست. من با توجه به ذائقه ايراني تعداد ميخک را زياد مي‌دانم، بنابراين توصيه مي‌کنم از ابتدا تعداد ميخک را کمتر بگيريد، اگر احساس کرديد طعم آن چندان قوي نيست مي‌توانيد دفعه بعد از همان تعداد ميخک گفته شده در دستور استفاده کنيد.