نماد آخرین خبر

طبع من/ اين همه خواص واسه آناناس؟!

منبع
حس خوب
بروزرسانی
طبع من/ اين همه خواص واسه آناناس؟!
حس خوب/ آناناس ميوه نواحي گرمسيري محسوب مي‌شود و مزه آن چيزي بين شيرين و ترش است. فوايد آناناس: خاصيت ضد التهاب و تاثير بر روي هضم غذا: بروملين مخلوطي از موادي است که از شاخه و ميوه آناناس گرفته شده است. در ميان هزاران مواد شناخته شده‌اي که در بروملين وجود دارد مي‌توان به بهترين آنها که پروتئين سستئين است اشاره نمود که آنزيمي پروتئيني است و به هضم غذا کمک مي‌کند. التهابات فراوان،‌انعقاد خون و رشد بعضي از تومورها ممکن است بوسيله آنزيم بروملين موجود در آناناس کاهش يابد. حفاظت از سيستم ايمني: ويتامين C، موجود در بدن آنتي اکسيداني قابل حل در آب است که از قسمتهاي بدن که حاوي آب هستند در مقابل راديکالهاي آزاد که سلولهاي طبيعي را از بين مي‌برند محافظت مي‌کند. ديده شده است که راديکالهاي آزاد با افزايش پلاکتهاي خون باعث گرفتگي شريان و بيماريهاي قلبي در افراد مبتلاء به ديابت مي‌گردد و همچنين باعث گرفتگي راههاي هوايي مي‌شود که اين گرفتگي منجر به آسم مي‌گردد و با تخريب سلولهاي روده باعث ابتلاء به سرطان روده ميشود و در ايجاد درد مفاصل در بيماريهاي آرتروز و آرتروز استخوان مشارکت مي‌نمايد. اين موارد نشان مي‌دهد که چرا رژيمهايي که داراي ويتامين C هستند باعث کاهش اين بيماريها و مانع از مبتلاء شدن به آنها مي‌گردند. بعلاوه ويتامين C، براي عملکردهاي سيستم ايمني بدن بسيار حياتي است و باعث مقابله در برابر عفونتهاي گوش، سرماخوردگي و آنفولانزا مي‌شود. منگنز و تيامين براي ايجاد انرژي و مقابله در برابر آنتي‌اکسيدانها: آناناس يک منبع عالي براي ماده معدني منگنز مي‌باشد، که ماده اي بسيار عالي براي توايد انرژي و مقابله در برابر آنتي اکسيدانها مي‌باشد. تنها يک فنجان آناناس حدود ۱۲۸٫۰٪ از منگنز بدن را تامين مي‌نمايد. همچنين آناناس به غير از اينکه منبع خوبي براي منگنز است، حاوي تيامين نيز مي‌باشد که از ويتامينهايB مي‌باشد و باعث ايجاد انرژي مي‌گردد. چه نوع آناناسي را انتخاب کنيم و چگونه از آن نگهداري نماييم؟ براي تهيه آناناس بايد به دنبال آناناسهايي باشيد که وزن آنها نسبت به اندازه شان بيشتر باشد. اگرچه آناناسهاي بزرگ، گوشت بيشتري دارند ولي معمولاً هيچ تفاوتي بين آناناس بزرگ و کوچک وجود ندارد. آناناس بايد بدون لکه، ضربه و سياه شدگي باشد. رسيده شدن آناناس بعد از چيده شدن متوقف مي‌گردد بنابراين سعي کنيد آناناسهايي را انتخاب نماييد که از انتهاي شاخه آنها بوي مطبوع و شيريني متساعد شود. از خريد آناناسهايي که بوي ماندگي و ترش مي‌دهند خودداري نماييد. آناناس را مي‌توان قبل از مصرف ۱ تا ۲ روز در دماي خانه نگهداري نمود. اگر چه اين روند به شيرين تر شدن ميوه کمکي نمي‌کند، اما مي‌تواند در آبدارتر شدن آن کمک نمايد. اگر بعد از گذشت ۲ روز هنوز آناناس را مصرف ننموده‌ايد بايد آن را در نايلون گذاشته و در يخچال براي حداکثر ۳ تا ۵ روز نگهداري نماييد.