طرز تهيه کمپوت زردآلو

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کمپوت زردآلو را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
زردآلو
آب
شکر
طرز تهيه:
زردآلوها را تميز بشوييد و اجازه دهيد خشک شوند و آب اضافهاي نداشته باشند.
زردآلوها را در شيشههاي استريل و خشک بريزيد و شيشه را خوب تکان دهيد و چند بار به سطح بکوبيد تا جابجا شوند و فضاي اضافه بيش از حد بين ميوهها نباشد.
شيشهها را با آب جوشيده خنک شده پر کنيد و در هر شيشه ۲ تا ۵ قاشق غذاخوري شکر بريزيد. ميزان شکر بستگي به ذائقه شما و شيرينيها ميوهها دارد.
اگر زردآلوها خيلي شيرين هستند، شکر کمتري اضافه کنيد.
مقداري از شربت را بچشيد و شکر را با توجه به شيريني ميوه و ذائقه خود اضافه کنيد، در کل کمپوت نبايد زياد شيرين باشد.
شيشهها که کامل پر شد، در فلزي آنها را محکم ببنديد و درون قابلمهاي بچينيد.
قابلمه را با آب شير پر کنيد تا جاييکه شيشهها در آب باشند و روي شعله قرار دهيد تا به نقطه جوش برسد. از زمانيکه به نقطه جوش رسيد ۱۵ دقيقه شيشهها بجوشند.
سپس شعله را خاموش کنيد و اجازه دهيد شيشهها از داغي بيفتند سپس از آب خارج کنيد و به صورت وارونه روي سطحي قرار دهيد تا کاملا خنک شوند.
وارونه کردن شيشه باعث ميشود اگر هواي اضافي درون شيشه باشد خارج شود و همچنين اگر در شيشه به خوبي بسته نشده باشد، مايه کمپوت از آن خارج شود و متوجه شويد، شيشهاي که نشتي دارد بايد زودتر از بقيه مصرف شود.
شيشهها را بعد از خنک شدن به يخچال انتقال دهيد و تا قبل از باز شدن در شيشه، حدود ۶ ماه قابل نگهداري هستند و در صورتيکه در شيشه باز شد ظرف چند روز بايد مصرف شود.
کمپوت نياز به هيچ افزودني مانند وانيل يا زعفران و يا رنگ غذا ندارد و ميوه به اندازه کافي طعم و رنگ دارد.
نکته: در صورت تمايل ميتوانيد آب و شکر را در ظرفي مخلوط کنيد و روي شعله قرار دهيد تا شکر حل شود و اجازه دهيد از داغي بيفتد و سپس شيشهها را با آن پر کنيد.
نکته: همچنين ميتوانيد آب و شکر را مخلوط کنيد و روي شعله قرار دهيد و زردآلوها را به آن اضافه کنيد و حدود ۳۰ دقيقه يا تا زمانيکه بپزند و نرم شوند با شعله متوسط بجوشند. سپس در شيشه بريزيد و ظرف يک هفته مصرف کنيد. اين روش قابليت نگهداري طولاني مدت ندارد.