نماد آخرین خبر

نکاتي طلائي در درست کردن ژله به بهترين نحو ممکن

منبع
نمناک
بروزرسانی
نکاتي طلائي در درست کردن ژله به بهترين نحو ممکن

نمناک/ ژله يک دسر خوشمزه است که طرز تهيه ساده اي دارد و تقريبا همه افراد حداقل براي يک بار تجربه درست کردن ژله را دارند. ژله ها داراي طعم ها و روش تهيه و ظاهر متفاوت هستند.
براي اينکه بتوانيد ژله اي زيباتر، خوش طعم تر و حرفه اي تر درست کنيد بايد قلق هاي خاص و فوت و فن هاي درست کردن ژله را بياموزيد. در اين بخش به نکات مهم تهيه ژله در خانه اشاره مي کنيم.

طرز تهيه ژله ساده
يک بسته ژله با هر طعمي که مي پسنديد را انتخاب کنيد و يک ليوان آب را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا جوش بيايد. سپس پودر ژله را داخل آن ريخته و خوب هم بزنيد تا کاملا حل شود. اجازه دهيد تا حدود يک دقيقه روي حرارت بماند و آن را هم بزنيد. بعد نصف ليوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد و درون قالب خود بريزيد.

آماده سازي قالب
يک قالب که طرح زيادي دارد انتخاب کنيد بهتر است قالب شما پلاستيکي و يا سيليکوني باشد. اما شما مي توانيد از همه جنس قالب اعم از پيرکس،شيشه اي،پلاستيکي،فلزي،سيليکوني،تفلون و ... مي توانيد استفاده کنيد.

براي اينکه ژله راحت تر از ظرف جدا شود:
قالب را روغن مالي کنيد و سپس شکر بپاشيد و نيم ساعت داخل فريزر بگذاريد و بعد مايع ژله را داخل آن بريزيد.

برگرداندن دسر و ژله:

استفاده از آب داغ
هنگامي که دسر کاملا بست، قالب دسر را پانزده تا بيست ثانيه داخل يک ظرف محتوي آب داغ مي گذاريم سپس ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنيد.اگر ژله کمتر ازاين زمان در آب داغ قرار بگيرد ژله کامل جدا نمي شود و اگر زمان قرار گرفتن ژله در آب زياد باشد ژله آب خواهد شد.

استفاده ازحوله گرم و سشوار
شما مي تونيد بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنيد ، حوله اي از قبل گرم شده را دور قالب بپيچيد تا قالب جدا شود.چنانچه در آشپزخانه نمناک پيش از اين هم کامل توضيح داديم شما مي تونيد بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنيد و همه جاي قالب سشوار بگيريد تا دسر از قالب جدا شود.

جدا کردن ژله از قالب هاي پيرکس:
روش استفاده از آب گرم اگر قالب ژله تان پيرکس باشد مناسب نيست زيرا در اثر تغيير ناگهاني دما ظرف پيرکس مي شکند.هنگام درست کردن ژله در ظرف پيرکس مقداري آب به ديواره هاي ظرف قبل از اينکه مواد ژله را در ظرف بريزيد بپاشيد.زمان در آوردن ژله از قالب اجازه دهيد تا چند دقيقه بيرون از يخچال باشد و سپس قالب را با تکان تکان دادن جدا کنيد.

طريقه شفاف شدن ژله
براي اينکه ژله شفاف تري داشته باشيم بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش ظرف را روي بخار آب مي گذاريم تا تمام ذرات ژله حل شده و شفاف شود.

روش زود بستن ژله
براي درست کردن فوري ژله زماني که ژله را بن ماري کرديد، از سه چهارم ليوان يخ به جاي يک ليوان آب سرد استفاده کنيد. يخ ها رو داخل ژله داغ ريخته و هم بزنيد تا حل شوداما ژله را با يخ داخل يخچال نگذاريد. پس از آب شدن يخ ها، ژله رو درون طبقات بالاتر يخچال که خنک تر هست بگذاريد تا ژله شما سفت و خوشمزه شده و در نيم ساعت حاضر شود.

سوال:علت نبستن ژله و نگرفتن آن چيست ؟
تمامي نکاتي که در اين بخش به آن اشاره کرديم فوت و فون اصلي درست کردن يک ژله حرفه اي و کاملا فرم دار بود که هر يک را اشتباه انجام دهيد و کم دقتي کنيد مي تواند موجب نبستن و نگرفتن ژله شود.
در واقع يکي از شما مي تواند با اشتباه در ترکيب و ميزان مواد اوليه و ديگري در لحاظ کردن حرارت مايع به مشکل نگرفتن و نبستن ژله برخورد کند پس نميتوان گفت هميشه تنها يک دليل و علت نبستن ژله وجود دارد بله با توجه به روند انجام آن علل متفاوت است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره