نماد آخرین خبر

طرز تهيه کمپوت گلابي؛ راحت و خوشمزه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه کمپوت گلابي؛ راحت و خوشمزه

ايرنا/ فصل گلابي رسيده و يکي از بهترين ميوه‌هاي تابستاني همين ميوه است. پس دست به کار شويد و کمپوت آن را تهيه کنيد.

چي لازم داريم:

  • گلابي: ۱ کيلو 
  • شکر: ۱ و ۱/۲ ليوان
  • آب: ۴ ليوان
  • آبليمو: ۱ قاشق چايخوري

چجوري درست کنيم:

۱. گلابي‌ها را پوست بگيريد اما دم گلابي‌ها را جدا نکنيد. درون قابلمه ۴ ليوان آب را با شکر و آبليمو مخلوط کنيد و بگذاريد به جوش بيايد سپس گلابي‌ها را درون شربت قرار دهيد.

 ۲. پس از اينکه گلابي‌ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روي حرارت برداريد تا کمپوت خنک شود سپس در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.

 فوت و فن‌ها:

- براي سفيد ماندن گلابي بايد پس از پوست کندن گلابي را سريع درون کاسه آب سرد مخلوط با کمي سرکه بريزيد؛ بهتر است به‌جاي آبليمو از ۱ قاشق رنده پوست ليموترش استفاده کنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد پيش از پخت گلابي‌ها را به ۴ قسمت برش بزنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar