طرز تهيه کمپوت گلابي؛ راحت و خوشمزه
ايرنا
بروزرسانی

ايرنا/ فصل گلابي رسيده و يکي از بهترين ميوههاي تابستاني همين ميوه است. پس دست به کار شويد و کمپوت آن را تهيه کنيد.
چي لازم داريم:
- گلابي: ۱ کيلو
- شکر: ۱ و ۱/۲ ليوان
- آب: ۴ ليوان
- آبليمو: ۱ قاشق چايخوري
چجوري درست کنيم:
۱. گلابيها را پوست بگيريد اما دم گلابيها را جدا نکنيد. درون قابلمه ۴ ليوان آب را با شکر و آبليمو مخلوط کنيد و بگذاريد به جوش بيايد سپس گلابيها را درون شربت قرار دهيد.
۲. پس از اينکه گلابيها پختند و نرم شدند قابلمه را از روي حرارت برداريد تا کمپوت خنک شود سپس در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.
فوت و فنها:
- براي سفيد ماندن گلابي بايد پس از پوست کندن گلابي را سريع درون کاسه آب سرد مخلوط با کمي سرکه بريزيد؛ بهتر است بهجاي آبليمو از ۱ قاشق رنده پوست ليموترش استفاده کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد پيش از پخت گلابيها را به ۴ قسمت برش بزنيد.