نماد آخرین خبر

آموزش تهيه ميشکا

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه ميشکا

کوکپد/ مواد لازم
150 گرم آرد قنادي
100 گرم ارد نخودچي
100 گرم کره
130 گرم روغن مايع
150 گرم پودر قند

1 قاشق مربا خوري پودر هل
2 قاشق مربا خوري پودر کاکائو
1 قاشق مربا خوري پودر دارچين
شکلات تخته اي به مقدرا لازم
6 عدد نان ميکادو
مراحل
اول آرد سفيد رو الک کرده و به مدت ده دقيقه با شعله کم تفت ميديم ، اصلا قرار نيست رنگش تغيير کنه فقط مهم اينه بوي خامي آرد گرفته بشه. من از آرد قنادي براي تمام دستورهام استفاده ميکنم. 
آرد نخودچي رو الک کرده به آرد سفيد اضافه کنيد و دوباره ده دقيقه با همون شعله کم با هم تفت بديد.
 حالا نوبت به اضافه کردن پودر کاکائو و پودر هله. من دارچين رو حذف کردم ، اختياريه.يه تفت کوچولو در حد مخلوط شدن مواد.
 کره رو اضافه کنيد و بعد روغن مايع. روغن مايع رو کامل نريزيد مقداري ازش نگه داريد اگر در آخر موادتون سفت شد اضافه کنيد. کارديگه يه دفعه ديديد خيلي شل شد.
 مرحله آخر اضافه کردن پودر قنده. بايد دقت کنيد موادمون نه سفت بشه نه شل بشه.اگر ديديد که موادتون کمي سفته کمي روغن مايع اضافه کنيد. اگر ديديد خيلي شله کمي از ترکيب دو تا آرد رو تفت بديد و به مواد اضافه کنيد،استرسي در اين خصوص نداشته باشيد. 
اين شد نتيجه کارمون. اگر دوست داشتيد پودر کاکائو رو يه قاشق بيشتر بريزيد تا تيره تر بشه.
 حالا کمي صبر ميکنم مواد از حرارت بيوفته اگر زياد داغ بريزد روي نون ها حالت نرم ميشه و ديگه اون تردي شيريني ميکادو بيرون رو نخواد داشت.زياد سردم بشه نونها بهم نميچسبن. کمي از داغي بيوفته کافيه. نون ميکادو رو درون يک سيني بزرگ بذاريد از مواد روش بريزيد و با هر وسيله که دم دسته پالت، ليسک يا چاقو بزرگ سطحش رو صاف کنيد. 
يه نون روش بذاريد کمي با دوتا دست فشار بديد ، زيادي نباشه که نونها بشکنه. لايه ها رو ادامه بديد تا هشت طبقه جايز هستيد.
بشکنه. لايه ها رو ادامه بديد تا هشت طبقه جايز هستيد. 
بعد از آخرين نون. روي نونها يه چيز نسبتا سنگين گذاشتم و بعد يخچال. دو ساعت کافيه

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره