پخت باباغنوش غذاي محبوب لبناني ها

مجله دلگرم/ باباقنوش، باباغنوش، باباقانوش، باباگانوش و يا باباغنوج؛ همگي اسم يکي از غذاهاي معروف و پرطرفدار کشور عربي، لبنان مي باشد.
طعم عالي و متفاوت اين غذاي خوشمزه باعث محبوبيت بسيار آن حتي در ميان کشور ايران نيز شده است.
از اين رو شما نيز حتما اسم اين غذا را به عنوان خوشمزه ترين غذاي اکثر رستوران هاي بين المللي نيز شنيده آيد و يا حتي آن را سرو کرده ايد و با نظر ما موافق هستيد.
به دليل اين که طبق اين غذاي عربي با مواد اوليه اصلي بادمجان انجام مي شود، تقريباً شبيه غذاي ميرزا قاسمي شمالي و يا کشک بادمجان محبوب ما ايرانيان مي باشد.
از اين رو شايد چون طعم و عطر آن براي ما آشنا و دلچسب بوده، اين غذا را نيز جزو غذاهاي محبوب و پرطرفدار کرده است.
به همين دليل مي توانيد با کبابي کردن بادمجان ها در منزل به راحتي اين غذا را طبخ و آماده کنيد و يک غذاي متفاوت اما با مواد اوليه راحت و در دسترس تهيه کنيد.
مواد لازم براي تهيه باباقنوش
بادمجان۵ عدد
پياز متوسط۲ عدد
سير۵ حبه
ارده۳ قاشق چايخوري
آب ليموترش۱ قاشق چايخوري
روغن زيتون۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
مراحل پخت باباقنوش
ابتدا بادمجان ها را شسته و بر روي اجاق گاز کباب کنيد.
سپس به مدت ۵ دقيقه آن ها را در يک ظرف آب سرد بگذاريد تا پوست آن راحت تر جدا شود.
بعد از جدا کردن پوست بادمجان ها، آن ها را در ميکسر بريزيد.
سپس پيازها، سير، ارده و آبليمو را نيز به آن اضافه و مواد را کاملاً مخلوط و ميکس کنيد.
سپس روغن زيتون و ادويه ها را به مواد اضافه و مخلوط کنيد.
حالا مي توانيد به همراه دانه هاي انار و يا زيتون، بابا غنوش را در ظرف تزيين و سرو کنيد.