نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کشک بادمجان؛ راحت و سريع

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کشک بادمجان؛ راحت و سريع

ايرنا/ کشک بادمجان، اين غذاي پرطرفدار، يکي از غذا‌هايي است که کمتر کسي پيدا مي‌شود که علاقه‌اي به آن نداشته باشد و بسيار طرز تهيه راحتي دارد. حتي اگر گياهخوار هم نباشيم، گاهي لازم است تا قيد گوشت و مرغ را بزنيم و وعده‌هاي غذايي‌مان را گياهي درست کنيم.
چي لازم دارم:
بادمجان: ۸ عدد
کشک: ۶ قاشق غذاخوري
مغز گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوري
پياز متوسط: ۲ عدد

سير: ۸ حبه
نعناع خشک: ۳ قاشق غذاخوري
روغن مايع، نمک، زردچوبه و فلفل سياه: به ميزان لازم
چطور بپزم:
۱. بادمجان‌هاي سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنيد و با پياز و سير داغ همراه با ادويه‌ها تفت دهيد تا مواد کاملا مخلوط شوند.
۲. داخل يک ماهي تابه کوچک روغن بريزيد و داغ کنيد، سپس نعنا خشک را داخل آن بريزيد و ۲ دقيقه تفت دهيد و زير شعله را خاموش کنيد. سپس کشک را اضافه کنيد و مواد را خوب با هم مخلوط کنيد.
۳. براي تزيين کشک بادمجان، نعنا داغ، گردوي خرد شده، سير و پياز داغ و کشک از هر کدام ۱ قاشق کنار بگذاريد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره