آموزش تهيه پراته و شيرچاي پاکستاني

کوکپد/ پراته يه نون روغني مخصوص کشور پاکستان هست که فوق العاده خوشمزه است و بيشتر براي صبحونه و عصرونه درستش ميکنن،من که خيلي خوشم اومد،اميدوارم شما هم خوشتون بياد و درست کنين...😊
زمان تهيه ۲ونيم ساعت
مواد لازم براي ۴نفر
3 پيمانه آرد
آب ولرم 1ونيم پيمانه
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق چاي خوري نمک
3 قاشق غذاخوري روغن
مراحل
آرد و نمک رو با هم قاطي کردم،بعد تخم مرغ و روغن رو به آردم اضافه کردم و يکم قاطي شون کردم، بعد کم کم شروع به اضافه کردن آب کردم تا جايي که يه خمير نرم و لطيف بدست اومد،و حدود ۴۵ دقيقه اجازه دادم که استراحت کنه.
بعد از اينکه خمير استراحت کرد به گلوله هاي کوچيک (اندازه هلو) تقسيمشون کردم،و با وردنه گلوله ها رو به نوبت باز کردم و اول يه قاشق روغن ريختم و کف خمير پخش کردم و بعدش روي روغن آرد پاشيدم و خميرم رو لوله کردم و بعد حلزوني پيچيدمشون.
و باز گذاشتم خميرم ۱۰ دقيقه استراحت کنه و بعد با وردنه به صورت نازک پهنش کردم و يه قاشق روغن تو ماهيتابه ريختم و خميرم رو کف ماهيتابه پهن کردم و با حرارت ملايم هر دو طرفش رو سرخ کردم،راستي وقتي خواستم برگردونمش تا طرف ديگهاش سرخ بشه باز يه قاشق ديگه روغن رو خميرم ريختم.
براي درست کردن شيرچاي هم به شير در حال جوش چاي کله مورچه اي و شکر اضافه کردم و گذاشتم بجوشه تا رنگش قهوهاي بشه و.....تمام😋 اميدوارم درست کنين و دوست داشته باشين و برام کوک اسنپ بفرستين.