طرز تهيه بستني زمستاني خانگي

باشگاه خبرنگاران/ بستني زمستاني يادآور و نوستالژي شيرين دوران کودکي همه ما است. زمستان که ميشد، مغازهها پر از بستههاي کوچک بستني زمستاني ميشد. با طرز تهيه اين نوستالژي خوشمزه با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه بستني زمستاني
سفيده تخم مرغ چهار عدد
خاک قند يک ليوان
وانيل يک قاشق چايخوري
پودر ژلاتين يکونيم قاشق غذاخوري
آب سه قاشق غذاخوري
نان ميکادو يا بيسکوييت گرد به مقدار لازم
شکلات تختهاي سوربن به مقدار لازم
پودر نارگيل براي تزيين به مقدار لازم
پودر گردو براي تزيين به مقدار لازم
طرز تهيه بستني زمستاني
سفيدههاي تخم مرغ را داخل کاسه بريزيد و به کمک همزن برقي آنقدر بزنيد تا کاملا کف کرده و در ظرف تکان نخورد.
يک قابلمه برداريد. داخل آن را آب بريزيد و بگذاريد به جوش آيد. ظرف سفيده تخم مرغ را درون آن قرار دهيد. خاک قند و وانيل را کمکم اضافه کنيد و با سفيده مخلوط کنيد. خاک قند بايد کاملا در سفيده حل شود. سپس کاسه را از روي حمام بن ماري برداريد.
داخل يک ظرف ديگر ژلاتين را با آب روي بن ماري مخلوط کنيد تا شفاف شود.
ژلاتين را به مخلوط سفيده و خاک قند اضافه کرده و هم بزنيد. بيسکوييتها را روي يک سيني بچينيد و با قاشق يا قيف از مايه بستني زمستاني روي آنها بريزيد. سپس بستني زمستاني را درون يخچال قرار دهيد تا خنک و سفت شود.
بعد از اينکه بستنيها سفت شدند، شکلاتهاي تختهاي را به همان روش بن ماري ذوب کنيد. (به کمک بخار آب)
بستنيهاي زمستاني را روي يک سيني قرار دهيد و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روي آنها بريزيد و کمي پودر نارگيل و گردو روي روکش بپاشيد و دوباره آنها را درون يخچال قرار دهيد تا روکش شکلاتي سفت شود.
بعد از حدود يک ساعت بستنيها آماده خوردن هستند. آنها را از يخچال بيرون آوره و نوش جان کنيد.