صبحانه سنتي ژاپني ها چطور آماده مي شود؟

هيلويد/ صبحانه سنتي ژاپني احتمالا متفاوت از ساير صبحانه هايي است که هرگز تجربه مي کنيد. اين شامل غذاهايي است که يک غذاي کامل را تشکيل مي دهند که در ناهار يا شام امکان پذير است.
به طور معمول، يک صبحانه سنتي ژاپني شامل برنج بخار پز، سوپ ميسو، پروتئين مانند ماهي کبابي و غذاهاي مختلف است. ظروف جانبي آشنا ممکن است شامل tsukemono (ترشي ژاپني)، nori (جلبک دريايي خشک شده)، natto (سويا تهيه شده)، kobachi (غذاهاي جانبي کوچک که معمولا از سبزيجات تشکيل شده اند) و سالاد سبز.
اگر چه يک صبحانه ژاپني شامل چيزي است که غربي ها ممکن است به عنوان يک وعده غذايي مناسب براي ناهار يا شام را مشاهده کنند، قصد ندارد سنگين يا بيش از حد پر شود. اندازه بخش ها براي صبحانه براي رفع اشتها تنظيم مي شود و ظروف تمايل به سبکتر شدن دارند، به عنوان مثال، آنها تمايل ندارند چرب، سرخ شده يا غني باشند.
چگونه صبحانه سنتي ژاپني را آماده مي کنيد؟
اگر چه به نظر مي رسد تعدادي از اجزاي تشکيل يک صبحانه سنتي ژاپني وجود دارد، سعي کنيد آن را ساده با ترکيب يک مورد از هر يک از موارد زير: ظرف برنج، سوپ، پروتئين (ماهي، تخم مرغ، و يا سويا تهيه شده)، و ظرف جانبي (ترشي يا يک ظرف سبزي ديگر). غذاي خود را با يک فنجان چاي سبز داغ به پايان برسانيد.
براي صرفه جويي در وقت، خانواده هاي ژاپني اغلب گرم شدن برنج بخار پز را در يک برنج يا فرني که با استفاده از ويژگي تايمر در يک اجاق برنجي پخته شده است، حرارت داده است. سوپ ماوسو از شب قبل نيز ممکن است دوباره گرم شود.
ديگر کليد هاي ميانبر عبارتند از ترشي از پيش ساخته شده (tsukemono) يا مارمالاد (tsukudani) حفظ شده و همچنين بخش هاي خاصي از سويا هاي تهيه شده بسته بندي شده (ناتو) يا ساير ادويه هاي برنج (furikake يا dried seaweed) براي فروش در فروشگاه هاي مواد غذايي.
چه غذاها در يک صبحانه ي سنتي ژاپني شامل مي شوند؟
برنج بخارپز (گوهان)
برنج پخته شده ساده يا برنج سفيد (hakumai) يا برنج قهوه اي (genmai)، يک ظرف ضروري است که همراه با پروتئين و ظروف صبحانه همراه است و بايد قطعا شامل شود.
سوپ ميوسو (ميسو شيرو)
سوپ ميوزو يک سوپ ژاپني سنتي است که از سويا سويا تهيه شده (ميسو) و يک سوس ديشي ساخته شده است . مواد تشکيل دهنده آشنا شامل توفو، پياز سبز خرد شده، جلبک دريايي وکام ، طوفان قهوه اي (قهوه اي سرخ شده)، قارچ ژاپني، کلوچه يا ساير مواد فصلي است. سوپ ميوزو ساخته شده از ابتدا (پاستا و dashi broth) در خانوارهاي ژاپني رايج است، اما پودر کاکائو قبل از سس مايونز (فقط اضافه کردن آب) و همچنين بسته هاي سوپ فنجان مسي (موجود در هر دو بسته خشک و مرطوب) براي استفاده فردي ، نيز به راحتي در دسترس براي فروش هستند.
سويا تخمير شده (ناتو)
ناتو بر روي برنج پخته مي شود و اين ظرف برنج ناتو يک پروتئين با کيفيت بالا براي صبحانه است. اين يک غذاي روغني از سويا هاي تخمير شده است که با رايحه قوي و بافت لبريزه مشخص مي شود. آن را با سس سويا، همراه با مواد تشکيل دهنده اختياري مانند تراشه هاي خرد شده خشک (katsuobushi)، پياز سبز خرد شده، خردل تند (karashi)، جلبک دريايي خشک شده و چاشني (kizaminori) يا ساير افزودني هاي طعم دار. بسته بندي شده ناتو در بخش يخچال از فروشگاه هاي مواد غذايي ژاپني و آسيايي موجود است.
ماهي کبابي (ياکيزاکانا)
ماهي يک پروتئين صبحانه بسيار محبوب است و يا در فر يا به سرعت پخته شده است. اين اغلب به سادگي با نمک است و ماهي قزل آلا مورد علاقه براي صبحانه هاي ژاپني است. يکي ديگر از ماهي هاي محبوب خشک شده است اسب مگس (aji)، اما هر نوع ماهي مورد علاقه ممکن است براي صبحانه لذت ببريد.
ترشي سبزيجات (Tsukemono)
Tsukemono يک ظرف اصلي در غذاهاي ژاپني است به عنوان آن به معناي همراه با هر نوع ظرف برنج است. يکي از انواع شناخته شده Tsukemono ، آلبالو ترشي است که به نام umeboshi شناخته مي شود. اين با برنج معمولي پخته شده و فرني برنج خوب است. طيف گسترده اي از ترشي در بخش يخچال از فروشگاه هاي مواد غذايي ژاپن و آسيا موجود است.