طرز تهيه نان پياز خوشمزه

بيتوته/ نان پياز يا همان کماج پياز يکي از نانهاي سنتي استان کرمان است. ناگفته نماند پخت نان پياز در سمنان بسيار رايج است. همان طور که از اسم اين نان پيداست در مواد آن از پياز استفاده ميشود. در ادامه قصد داريم طرز تهيه نان پياز را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد
اين نان در واقع طعمي شبيه نان سير دارد، اما به روش سنتي تهيه ميشود تهيه خمير اين پيش غذا دو روش دارد يا اينکه خمير چانه آماده را از نانوايي تهيه کنيد و يا اينکه خودتان اين خمير را در خانه آماده کنيد.
اگر ميخواهيد خودتان خمير را تهيه کنيد ميتوانيد به روش زير عمل کنيد. ابتدا شيرخشک، شکر، نمک، خمير مايه، آب ولرم را با هم در يک کاسه بريزيد و ۷ دقيقه کنار بگذاريد. سپس روغن و آرد را به همراه بکينگ پودر الک شده اضافه کنيد. پس از آن آرد را بريزيد و مابقي مواد را کم کم اضافه کنيد پس از آنکه خمير مناسب بدست آمد در کاسه که چرب شده قرار بدهيد و نيم ساعت استراحت بدهيد. به اين ترتيب خمير مورد نظر شما آماده شده است.
طرز تهيه نان پياز به روش خوشمزه
مواد لازم براي نان پياز:
خمير ورآمده ۱ چانه
پياز متوسط ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه نان پياز:
ابتدا پياز را ريز خرد کنيد و آن را با خمير خوب مخلوط کنيد و سپس ورز بدهيد. روغن را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله قرار بدهيد تا کمي گرم شود.
سپس تابه را از روي حرارت برداريد و خمير را درون روغن بگذاريد و پهن کنيد تا خوب چرب شود. سپس خمير را برگردانيد دوباره آن را با دست صاف کنيد.
تابه را روي شعله ملايم قرار بدهيد و در آن را بگذاريد و صبر کنيد تا يک طرف آن سرخ شود. سپس آن را برگردانيد تا هر دو طرف آن سرخ و مغز پخت شود.
ميزان سرخ شدن بسته به سليقهي شما دارد.