12
1
3.2K
12
1
3.2K
آخرین خبر/ مواد لازم:(برای ۴ نفر)
دو پیمانه بلغور گندم
۱/۳پیمانه برنج
۲لیتر آب
پیاز ۱عدد
نعنا داغ برای تزئین
نخود پخته شده ۱ تا ۱/۵ پیمانه
۱قاشق روغن(برای جلوگیری از سرریز شدن)
۱قاشق نمک
زردچوبه
کشک۱لیوان
بلغور،برنج،آب و نمک و ۱ قاشق روغن رو داخل قابلمه بریزید تا بپزه،در حین پخت حتما چند بار هم بزنید و در قابلمه رو نیمه باز بزارین تا آش سرریز نشه،بعد از ۱ تا ۲ ساعت نخود پخته شده،و پیاز داغ و زردچوبه رو اضافه کنید. و ده دقیقه اخر پخت کشک رو بریزید و بزارید روی شعله تا خوب جا بیفته در اخر با نعنا داغ تزئین کنید.