13
3
3.2K
آخرین خبر/چیزایی که لازم داریم:
شیر ا لیتر
شکر ا پیمانه
کره ۴۰ «رم
وانیل نوک قاشق چایى خورى
•من موادو دوبرابر کردم
* تایم هم زدن خیلی طولانیه
* نکته مهم اینه که اگه میخواید شیرعسلیتون یکدست و با غلظت مناسب باشه مرتب با حرارت ملایم دورگیرى کنید وهم بزنید که شیرته نگیره و گوله نشه.
* اکه شیر عسلى گوله گوله شد میتونید با مخلوط کن قشنکً میکسش کنید یا اینکه از صافى ردش کنید.
* نکته ى بعدى اینه که غلظت شیرعسلى که از روى حرارت بر میدارید باید در حد ویدئو باشه جون بعد از خنک شدن غلیظ میشه.
* این شیر عسلى روتا یک ماه تو یخچال میتونید نگهدارى کنید