طرز تهيه شيک پروتئيني کره بادام زميني و ژله براي ديابتيها

کتاب کاله/ شيک پروتئيني کره بادام زميني و ژله معمولا از آن دست ترکيبات خطرساز براي بيماران ديابتي به شمار ميآيد که مصرف آنها در وعده صبحانه ممنوع است، چرا که هم کره بادامزميني کالري بالايي دارد، و هم ژله مملو از شکر است. ما در اينجا به شما دستور تهيه يک شيک پروتئيني کره بادام زميني را معرفي ميکنيم که اگر ديابت داريد، ميتوانيد با خيال راحت از آن لذت ببريد. اين شيک در سه مرحله پروتئين کافي را به شما ميرساند، اين سه مرحله شامل پودر پروتئين، کره بادام زميني، و پنير کوتاژ يا پروسس خواهد بود. در ادامه اين مقاله همراه ما باشيد تا طرز تهيه شيک پروتئيني کره بادام زميني و ژله را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه شيک پروتئيني کره بادام زميني و ژله
پنير پروسس گوسفندي نصف پيمانه
پودر پروتئين يک پيمانه
پودر ژله رژيمي با طعم توتفرنگي يک قاشق غذاخوري
آرد بادام زميني دو قاشق غذاخوري
نمک يکسوم قاشق چايخوري
شيرينکننده طبيعي چهار پيمانه
يخ خرد شده سه چهارم پيمانه
شهد يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه شيک کره بادام زميني و ژله
مرحله اول
در ابتدا تهيه اين شيک پنير پروسس، پودر پروتئين و آرد بادامزميني را داخل مخلوطکن ريخته و براي 30 ثانيه با هم مخلوط کنيد. سپس پودر ژله رژيمي را به همراه نمک، شيرين کننده طبيعي منتخب خود و يخ به ساير مواد داخل ظرف اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا کاملا يکدست شوند. شما همچنين ميتوانيد براي شيرين کردن و حالت ژلهاي اين شيک از انواع مربا و شهدهاي ارگانيک مثل مرباي سيب، مرباي بهار نارنج، مرباي کامکوات يا هر مرباي ديگري استفاده کنيد.
مرحله دوم
پس از اضافه کردن شهد مورد نظر، مواد شيک داخل مخلوطکن را براي 20 ثانيه مجددا هم بزنيد تا کاملا يکدست شوند. اين شيک پروتئيني کره بادام زميني و ژله شايد يکي از بهترين غذاها براي ديابتيها به شمار نرود اما با توجه به مواد تشکيل دهنده بدون قند و چربي خود يک ميان وعده سالم محسوب ميشود؛ نوش جان.