صبحانه اي ورزشکاري و مغذي با «اوتميل»

ايران کوک/ اوتميل چيست؟
اوتميل (oatmeal) در واقع جزو غلات است که شايد نام ديگه اون يعني «بلغور جو دو سر» يا «جو دو سر پرک» رو شنيده باشيد. بلغور هم که مي دونيد از غلاتي مثل گندم و جو گرفته مي شه که مي شه انواع آش و سوپ و سالاد مثل تبوله رو با اون تهيه و سرو کرد.
جو دو سر پرک يا همون اوتمل رو از فروشگاه هاي مواد غذايي و عطاري ها به راحتي مي شه تهيه کرد و اون رو به صورت پخته در وعده هاي متعدد غذايي همراه مواد متعدد مي تونيد سرو کنيد تا از خواص اوتميل و مواد مغذي اون آهن،منيزيم، منگنز، فسفر، روي و ويتامين هايي مثل ويتامين ب 1 بهره ببريد.
چي لازم دارم:
بلغور جو دو سر 1 پيمانه
شير 1 پيمانه
آب 1 پيمانه
نمک 1/8 قاشق چايخوري
دارچين 1/2 قاشق چايخوري
عسل به ميزان لازم
به اوتميل ساده معمولاً فقط کمي دارچين اضافه ميشه. ولي شما ميتونيد به دلخواه مواد ديگه اي مثل دانه چيا هم به اين صبحانه اضافه کنيد تا مقوي تر بشه و محتواي بيشتري داشته باشه. در ضمن با تزيين اوت ميل با ميوه هاي مختلف ميتونيد اون رو براي بچه ها هم آماده کنيد.
در ادامه مطلب روش تهيه اوتميل ساده خوشمزه رو با هم مي خونيم و اميدوارم از تهيه و خوردن اين غذاي رژيمي و خوشمزه لذت ببريد.
مرحله اول:
بلغور جو دو سر، شير، آب و نمک و دارچين را در ظرفي مناسب بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آيد.
مرحله دوم:
اجازه دهيد مواد اوتميل ساده سه تا پنج دقيقه بجوشد و مدام هم بزنيد تا سر نرود و بعد حرارت را کم کنيد تا جو به خوبي بپزد يعني تا جايي که به خوبي غليظ و ژله اي شود. (حدود سه تا پنج دقيقه کافي است)
مرحله سوم:
مواد پخته شده را از روي حرارت برداريد و عسل را به آن بيافزاييد و پس از سرد شدن سرو کنيد.
نکات کليدي تهيه اوتميل
-اين غذا را مي توان با انواع ميوه يا مغز هاي خشک و تازه مانند کشمش، موز، سيب، توت فرنگي، پسته، بادام و … مخلوط کنيد تا غذايي مقوي تر داشته باشيد.
-اگر گياهخوار هستيد مي توانيد به جاي شير گاو از شير نارگيل، شير سويا و يا انواع شيرهاي گياهي براي پخت اين غذا استفاده کنيد.
-اوتميل براي وعده صبحانه بسيار مناسب است و براي داشتن صبحانه رژيمي و مغذي ميتوانيد اوتميل يخچالي را از شب قبل آماده کنيد و روز بعد ميل کنيد.
-به جاي عسل مي توان از شيره انگور يا خرما استفاده کرد.