شام/ شنيسل ماهي غذاي دريايي پر طرفدار

پارسي دي/ شنيسل ماهي يکي از سوخاري هاي بسيار خوشمزه در سراسر دنيا مي باشد. شنيسل يکي از غذاهاي محبوب مي باشد که با انواع مرغ ها و گوشت ها و ماهي طبخ مي شود. در مورد تاريخچه پيدايش شنيسل اختلاف نظرهاي متفاوتي وجود دارد عده اي معتقد هستند آلماني اختراع کردند و عده اي ديگر مجارها و عده ديگر اتريش و ايتاليا را اولين کشور در کشف شنيسل مي دانند در هر صورت تهيه شنيسل به صورت کلي در رسپي ها مشابه همديگر مي باشد با کمي اختلاف هاي جزئي. تفاوت شنيسل با سوخاري کردن در اين است که مرغ يا ماهي را داخل پودر سوخاري ميزنند سپس سرخ مي کنند ولي شنيسل را مزه دار کرده در مخلوط تخم مرغي زده سپس سرخ مي کنيم.
چي لازم دارم:
ماهي قزل آلا ۱ عدد
آرد ۵ ق غذا خوري
پودر سوخاري ۵ ق غذا خوري
تخم مرغ ۱ عدد
آبليمو ۲ ق غذا خوري
نمک، فلفل سياه، زيره، ادويه ماهي، پودر سير، پودر پياز به مقدار لازم
چطور بپزم:
مرحله اول : آماده سازي ماهي
ابتدا ماهي را شسته و از وسط برش بزنيد سپس اضافات داخل شکم ماهي را خارج کنيد و تمام تيغ و پوست ماهي و بال را جدا کرده. براي تهيه شنيسل ماهي نبايد اصلا تيغ داشته باشد پس به خوبي تميز کنيد اگر زمان کافي براي اين کار نداشتيد از ماهي تيلاپيلا استفاده کنيد.
مرحله دوم استراحت ماهي
وقتي ماهي را خوب پاک کرديم و شستيم تمام ماهي را به نمک آغشته مي کنيم و داخل يک سبد در يخچال براي ۱ ساعت بگذاريد تا تمام خون آب ماهي خارج شود و بوي زهم ماهي از بين برود.
مرحله سوم : مرينت کردن ماهي
بعد از گذشت ۱ ساعت خونابه ماهي به همراه نمک رويش را مي شوريم و براي مرينت کردن آماده ميکنيم. نمک و آبليمو؛ فلفل سياه و پودر سير و پودر پياز را به ماهي زده و خوب با دست ماساژ مي دهيم تا همه جاي ماهي مزه دار شود سپس براي ۱ ساعت ديگر ماهي مرينت شده را داخل يخچال بگذاريد.
مرحله چهارم : تهيه شنيسل ماهي
سه کاسه هم اندازه برداريد و در يکي تخم مرغ را شکسته و با چنگال مي زنيم تا از لختگي در بياد. در ظرف ديگر آرد ريخته و در ظرف ديگر پودر سوخاري مي ريزيم. سپس ماهي را ابتدا داخل ظرف آرد زده و خوب کاور کنيد سپس در کاسه تخم مرغ و در انتها در پودر سوخاري بغلطانيد به همين ترتيب تکه هاي ديگر ماهي را درست کنيد.
مرحله پنجم : پخت شنيسل ماهي
براي پخت شنيسل هم مي توانيد از فر و هم سرخ کردن استفاده کنيد. براي سرخ کردن داخل ظرف مناسب روغن ريخته و بگذاريد تا داغ شود سپس ماهي سوخاري را داخل آن بگذارد و اجازه دهيد با حرارت ملايم خوب سوخاري شود سپس روي دستمال روغن گير قرار دهيد و سرو کنيد.
به روش فر: ابتدا فر را با دماي ۱۸۰ درجه گرم کنيد سپس شنيسل ماهي را داخل سيني فر قرار دهيد و در دماي ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقيقه بگذاريد تا مغز پخت شود و در انتهاي پخت چند دقيقه گريل را روشن کنيد به همين راحتي شنيسل ماهي ما حاضر است. نوش جان
نکات کليدي در تهيه شنيسل ماهي قزل آلا
براي سرخ کردن ابتدا بايد شکم ماهي را سرخ کنيد سپس پشت ماهي را سرخ کرده.
براي مرينت کردن مي توانيد از انواع سس ها و ادويه ها استفاده کنيد.
مي توانيد بجاي پودر سوخاري از نان ترتيلا نيز استفاده کنيد.