طرز تهيه نان خامهاي شکلاتي با بستني
باشگاه خبرنگاران/ در گزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه نان خامهاي شکلاتي با بستني آشنا کنيم.
مواد لازم
سس شکلاتي به مقدار لازم
بستني شکلاتي به مقدار لازم
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱۱۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چاي خوري
شکر ۱ قاشق غذا خوري
کره ۱۱۵ گرم
آب ۱ فنجان
طرز تهيه
۱ فر رو روشن کرده و حرارت رو روي ۲۱۰ درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) قرار ميديم تا گرم بشه.
۲ تو يه ماهي تابه متوسط، کره، شکر، نمک و آب رو روي حرارت مخلوط ميکنم و به هم ميزنيم تا کره کاملا ذوب بشه.
۳ بعد از روي حرارت برميداريم و آرد رو اضافه ميکنيم و به هم ميزنيم تا کاملا مخلوط بشن.
۴ مجددا روي حرارت شعله متوسط قرار ميديم و تقريبا ۱ دقيقه روي حرارت به هم ميزنيم و بعد اجازه ميديم ۵ دقيقه خنک بشه.
۵ بعد يکي يکي ۴ تخم مرغ رو اضافه ميکنيم و با موادمون بقدري مخلوط ميکنيم که نرم بشه و شکل و فرمش رو توي قاشق از دست نده (از هم وا نره).
۶ با استفاده از يه قاشق سوپ خوري، از خميرمون توپکهاي کوچيک توي سيني فر که قبلا کاغذ روغني توش گذاشتيم، با فاصله ۵ ساتيمتر از هم، قرار ميديم (از اين مقدار مواد اوليه بسته به سايز انتخابيمون تقريبا ۲۴ تا شيريني بدست مياد).
۷ تخم مرغ باقي مونده رو تو يه کاسه کوچيک ميشکنيم و با قلموي آشپزي روي خميرمون ميکشيم.
۸، ۲۵ تا ۳۰ دقيقه توي فر ميذاريم تا پف کنه و طلايي بشه. بعد از فر بيرون مياريم و اجازه ميديم کاملا خنک بشه.
۹ بعد از اينکه کاملا خنک شد، شيرينيها رو از وسط (بصورت افقي) نصف ميکنيم و بين دو لايه به مقدار دلخواه بستني ميذاريم و روي شيريني هم سس شکلاتي ميريزيم.
انتهاي پيام/