کاپ کيک کاکائويي با کرم شکلاتي

کوکپد/ مواد لازم براي ۱۳ عدد کاپ
2 پيمانه آرد سفيد
1 پيمانه شکر
2 عدد تخم مرغ
1/2 پيمانه روغن مايع
2/3 پيمانه شير
4 ق غ پودر کاکائو تيره
2 ق چ بکينگ پودر
1 ق چ وانيل
ترافل و اسمارتيز به ميزان لازم
کرم شکلاتي:
2 پيمانه شير
6 ق غ شکر
5 ق غ نشاسته ذرت
35 گرم شکلات
2 ق غ پودر کاکائو تيره
مراحل
ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانيل رو خوب با هم ميزنيم تا کرم رنگ و حجيم شود، سپس شير و روغن رو اضافه ميکنيم و با هم مخلوط ميکنيم، حالا آرد و بکينگ پودر و پودر کاکائو رو که قبلا با هم مخلوط و ۳ بار الک کرديم ، طي ۳ مرحله اضافه و با ليسک مخلوط ميکنيم، در آخر کمي با همزن ميزنيم تا يکدست شود، مايه ي کاپ کيک بايد کمي سفت باشه،
حالا کپسول ها تا نيمه پر ميکنيم ، يک چاقو کوچک رو با روغن چرب کرده و روي همه ي کاپ ها علامت + ميزنيم،(براي هربار علامت مثبت،چاقو رو چرب ميکنيم)، سپس در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه به مدت نيم ساعت قرار ميدهيم(بعد از نيم ساعت با خلال دندون تست ميکنيم) در آخر با کرم و اسمارتيز تزيين و در ظرف درب دار نگهداري ميکنيم،
براي کرم شکلاتي، شکر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو با هم مخلوط ميکنيم، سپس شير سرد رو اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم، حالا روي حرارت متوسط رو به زياد ميگذاريم و دائم هم ميزنيم ، شکلات رو هم اضافه و وقتي کرم غليظ و سفت شد از روي حرارت برميدارم، تا داغ هست با همزن ميزنيم تا فرم بگيره و رد پره هاي همزن روي کرم بمونه(مزه اش رو تست کنيد و اگه نياز داشت پودر قند اضافه کنيد) و وقتي سرد شد رويه نبندد، وقتي کاپ کيک ها سرد شدن، کرم شکلاتي رو داخل قيف ريخته و با ماسوره روي کاپ ها ميزنيم، نوشجان
👌نکته: بهتره اجازه بدين کرم بعد از زدن با همزن در محيط خنک بشه، بعد ماسوره بزنيد، چون اگه داغ باشه خوب شکل نمي گيره و شل ميشه و از روي کاپ ميريزه
👌نکته: قبل از اينکه کرم رو داخل قيف بريزيد يکبار ديگه با همزن بزنيد تا رويه نبندد
👌نکته: بسته به نوع کپسولي که استفاده ميکنيد و کيفيت بکينگ پودر و دماي فر ميتونيد تا ۲/۳ کپسول رو هم پر کنيد
👌 نکته: ماسوره اي که ميتونيد باهاش شکل رز ايجاد کنيد مثلتصوير ماسوره ي 2D هستش