طرز تهيه کباب لم چاپس با سيب زميني و تربچه گريل شده

کتاب کاله/ اگر از طعم کباب لذت ميبريد به شما پيشنهاد ميکنيم فرصت امتحان کردن کباب لم چاپس را از دست ندهيد. اين گوشت لذيذ و خوشمزه طعم خوب و قوي دارد. اين غذا براي مناسبتها و مهمانيهاي پر زرق و برق هم مناسب است و در عين حال درست کردن آن پيچيده و وقتگير نيست. در ادامه با ما باشيد تا طرز تهيه لم چاپس با سيب زميني و تربچه گريل شده را با هم مرور کنيم.
مواد لازم
پياز قرمز (خرد شده) يک چهارم ليوان روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري سيبزميني ۴۵۰ گرم تربچه يا ترب کوچک به دلخواه ۴۵۰ گرم راسته با استخوان گوسفندي يک کيلوگرم نعنا تازه (خردشده) يک چهارم فنجان پنير فتا يک چهارم فنجان سرکه سفيد دو قاشق غذاخوري فلفل سياه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم
مرحله اول
فر را با دماي ۲۰۴ درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود.
مرحله دوم
پياز و سرکه را در يک کاسه با هم مخلوط کنيد و روي آن نمک و فلفل بريزيد و به مدت ۲۰ دقيقه کنار بگذاريد.
مرحله سوم
سيني فر را کمي با روغن چرب کنيد (يا از کاغذ مخصوص فر استفاده کنيد). سيبزمينيهاي خردشده و تربهاي برش زده را روي آن گذاشته و با کمي نمک و فلفل روي طعمدارشان کنيد. (آنها را طوري روي سيني قرار دهيد که قسمت برش خرده رو به پايين باشد). سيني را به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد تا گريل شوند و سيب زمينيها کاملا به رنگ طلايي درآمده و کمي نرم شوند.
مرحله چهارم
در ماهيتابه کمي روغن بريزيد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد. قطعات گوشت را با کمي نمک و فلفل روي حرارت قرار دهيد. هرطرف را به مقدار دلخواه بپزيد. ميزان پخت استيک و گوشت بسته به سليقه وانواع استيک متفاوت است (مدت زمان مورد نياز براي نوع پخت متوسط حدودا ۳ تا ۵ دقيقه است).
مرحله پنجم
نعنا، فتا و دو قاشق روغن زيتون را به مخلوط پياز و سرکه اضافه کنيد و روي گوشتها بريزيد و به همراه سيبزميني و تربچههاي گريل شده سرو کنيد.