نماد آخرین خبر

صبحانه/طرز تهيه املت مديترانه صبحانه لذيذ و مقوي به روش اصلي

منبع
بروزرسانی
صبحانه/طرز تهيه املت مديترانه صبحانه لذيذ و مقوي به روش اصلي

مجله افق کوروش/ املت مديترانه‌اي يکي از جذاب‌ترين و خوشمزه و خوش آب و رنگ‌ترين انواع املت است که در مدت زماني کوتاه آماده مي‌شود. طعم بي‌نظير انواع سبزيجات در کنار زيتون و تخم مرغ در اين املت بسيار دلچسب و لذيذ است. مي‌توانيد اين املت را به عنوان يک صبحانه مقوي و کامل تهيه کنيد و يا به عنوان شام در عرض چند دقيقه آن را سرو کنيد. املت مديترانه‌اي معمولاً به دو روش تهيه مي‌شود، مي‌توانيد مثل بقيه انواع املت مواد را با تخم مرغ مخلوط کنيد و اين املت را درست کنيد. در اين مقاله مي‌توانيد طرز تهيه املت مديترانه اي به روش اصلي آن را از وب‌سايت marthastewart بخوانيد.
هر وعده از اين غذا داراي ۲۵۳ کالري انرژي است



چي لازم داريم:
 
روغن زيتون: ۱ قاشق چايخوري

گوجه گيلاسي: ۱/۲ ليوان فرانسوي دسته‌دار

پياز خرد شده: ۱ قاشق غذاخوري

پونه کوهي خشک: به مقدار لازم

پنير فتاي خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري

زيتون سياه خلالي خرد شده: ۱ قاشق غذاخوري

تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد

نمک: ۱/۸ قاشق چايخوري

فلفل: به مقدار لازم

 
چطور درست کنيم:


مرحله اول طرز تهيه املت مديترانه اي

طرز تهيه املت مديترانه اي به اين صورت است که ابتدا يک ماهيتابه کوچک را با حرارت متوسط روي گاز قرار دهيد. مقداري روغن زيتون داخل آن بريزيد تا گرم شود. سپس گوجه فرنگي، پياز‌هاي خرد شده و پونه کوهي خشک را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد. حدود ۱ دقيقه صبر کنيد تا گوجه‌ فرنگي و پياز نرم شوند. بعد از آن، مواد را از روي حرارت برداريد و داخل ظرف بريزيد. به همان ماهيتابه پنير فتاي خرد شده و زيتون خرد شده را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد و سپس در طرفي جداگانه کنار بگذاريد.

 
مرحله دوم طرز تهيه املت مديترانه اي


 در اين مرحله بايد تخم مرغ‌ها را داخل يک کاسه بشکنيد. مقداري نمک و فلفل به آن اضافه کنيد و با کمک چنگال مواد را خوب هم بزنيد تا تخم مرغ کمي کف کند. حال در يکي ماهيتابه تميز و کوچک مقداري روغن زيتون بريزيد تا گرم شود. بعد از گرم شدن روغن زيتون يا کره تخم مرغ را درون تابه بريزيد. درب ماهيتابه را براي چند دقيقه ببنديد تا تخم مرغ پخته شود. سپس مخلوط گوجه و پنير را روي يک سمت تخم مرغ بريزيد. بعد از اينکه تخم مرغ کاملاً پخته شد يک سمت آن را به وسيله يک کفگير روي مواد داخل املت برگردانيد و تا کنيد. مي‌توانيد اين کار را بعد از خارج کردن املت نيز انجام دهيد. در نهايت پنير و زيتون را روي املت بريزيد و از طعم لذيذ املت لذت ببريد.



 
نکاتي که بايد در مورد طرز تهيه املت مديترانه اي بدانيد
 
*رژيم غذايي مديترانه‌اي بر پايه مقادير زياد سبزيجات، مغزها، دانه‌ها و چربي‌هاي گياهي است و براي سلامت بسيار مفيد است.

*شما مي‌توانيد براي درست کردن املت مديترانه اي از انواع سبزيجات متنوع ديگر مثل فلفل دلمه، قارچ، کدو، اسفناج، ريحان، گشنيز و جعفري تازه نيز استفاده کنيد.

*براي خوش طعم‌تر شدن املت مديترانه اي مي‌توانيد مقداري سبزي خرد شده مثل گشنيز، جعفري، ريحان، پونه به تخم مرغ‌ها اضافه کنيد و مواد را خوب هم بزنيد. با اين روش عطر و طعم سبزي‌ها به خورد تخم مرغ مي‌شود و غذا طعم بهتري پيدا مي‌کند.
 
*براي تزئين اين املت مديترانه اي مي‌توانيد مقداري از انواع پنير خرد شده به ميل و سليقه خودتان (از گودا گرفته تا پارمزان و …) و يا سبزيجات پخته شده روي آن بريزيد.

*براي خوشمزه‌تر شدن اين املت مديترانه اي مي‌توانيد در کنار پنير فتا از پنير ريکوتا هم استفاده کنيد.

* برخي از افراد در زمان مخلوط کردن تخم مرغ‌ها مقداري پنير نيز به آن اضافه مي‌کنند و اين کار موجب مزه‌‌دار شدن و خوش طعم شدن املت مي‌شود.

 

 

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره